
Ostré fazole s pangasiem

Velmi snadné
0-15 minut
3/5
Středomořská
Ingredience
Složení 1 porcí
- Cibule 1 ks
- Olej olivový 1 plž
- Rozmarýn čerstvý 1 snít.
- Slanina vcelku 50 g
- Česnek 2 strouž.
- Omáčka na těstoviny česneková 1 ks
- Fazole červené sterilované 400 g
- Kapusta hlávková 200 g
- Sůl
- Pepř
- Pangas 2 ks
- Cibule 1 ks
- Olej olivový 1 plž
- Rozmarýn čerstvý 1 snít.
- Slanina vcelku 50 g
- Česnek 2 strouž.
- Omáčka na těstoviny česneková 1 ks
- Fazole červené sterilované 400 g
- Kapusta hlávková 200 g
- Sůl
- Pepř
- Pangas 2 ks
Příprava
- 1Olej rozpalte v pánvi a pak na něm nechte pět minut změknout cibuli. Přidejte rozmarýn, slaninu a česnek a opékejte další dvě minuty, dokud nezačne slanina uvolňovat vůni a lehce prskat. Poté přidejte omáčku, fazole a kapustu. Promíchejte, ochuťte cukrem, solí a pepřem a nechte pět minut probublávat. Navrch posaďte rybí filety, přiklopte a nechte je pět minut napařit. Rozdělte na porce a podávejte.
- 1Olej rozpalte v pánvi a pak na něm nechte pět minut změknout cibuli. Přidejte rozmarýn, slaninu a česnek a opékejte další dvě minuty, dokud nezačne slanina uvolňovat vůni a lehce prskat. Poté přidejte omáčku, fazole a kapustu. Promíchejte, ochuťte cukrem, solí a pepřem a nechte pět minut probublávat. Navrch posaďte rybí filety, přiklopte a nechte je pět minut napařit. Rozdělte na porce a podávejte.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.