Ostružinová povidla
Ingredience
1 kg | čerstvých ostružin |
100 ml | vody |
2 | lžíce rumu |
600 g | cukru krupice |
1 | lžička mleté skořice |
2 | hřebíčky |
Postup přípravy
1. Ostružiny dobře propláchněte. Dejte do hrnce, podlijte vodou, rumem a přiveďte k varu. Vařte, dokud nezměknou. Pak směs propasírujte přes síto do druhého hrnce.
2. Přidejte cukr, skořici a nadrcený hřebíček. Pomalu vařte, až se odpaří voda a povidla zhoustnou na marmeládovou konzistenci.
3. Ještě horká povidla přelijte opatrně do sterilizovaných sklenic, zavřete je a otočte dnem vzhůru, dokud nevychladnou.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY