Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Ořechovoovesné koláčky s bio jahodovým džemem od kláry

Další recepty a články

Slaný sýrový koláč se slaninou
Slaný sýrový koláč...
Slaný sýrový koláč se slaninou
Slaný sýrový koláč se slaninou
Rozinkové sušenky
Rozinkové sušenky
Rozinkové sušenky
Rozinkové sušenky
Květákový slaný koláč
Květákový slaný kolá...
Květákový slaný koláč
Květákový slaný koláč
Jáhelník se švestkami
Jáhelník se...
Jáhelník se švestkami
Jáhelník se švestkami

Ořechovoovesné koláčky s bio jahodovým džemem od kláry

Co budete potřebovat

2 bio jablka
80 g ovesných vloček NP Bio
20 g bio vlašských ořechů
20 g strouhaného kokosu
1 lžička mleté skořice
sůl
30 g bio másla
2 lžičky javorového sirupu NP Bio
50 g výběrového džemu jahodového NP Bio

Jak na to?

1. Oloupaná jablka zbavená jádřinců nahrubo nastrouhejte a vložte do mísy. Pustí-li šťávu, slijte ji. Vločky rozmixujte pár pulzy v mixéru tak, aby měly hrubě mletou strukturu, a dejte stranou. Ořechy v mixéru rozemelte najemno.

2. K jablkům přisypte kokos, skořici, špetku soli, rozmixované vločky a ořechy. Přidejte povolené máslo a javorový sirup. Vypracujte v těsto, zabalte ho do potravinové fólie a dejte odležet do lednice na 30 minut.

3. Z odleželé směsi tvořte stejně velké kuličky asi o velikosti vlašského ořechu. Vyskládejte je na 2 plechy vyložené pečicím papírem.

4. Do všech kuliček vytvořte koncem vařečky důlky a plňte je lžičkou jahodového džemu.

5. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C 25 minut dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Ořechovoovesné koláčky s bio jahodovým džemem od kláry

Svačina Snadné Moučníky a koláče Vegetariánské Bio Magazín 1/2021 Počet porcí: 16 kusů
(0)

Co budete potřebovat

2 bio jablka
80 g ovesných vloček NP Bio
20 g bio vlašských ořechů
20 g strouhaného kokosu
1 lžička mleté skořice
sůl
30 g bio másla
2 lžičky javorového sirupu NP Bio
50 g výběrového džemu jahodového NP Bio

Jak na to?

1. Oloupaná jablka zbavená jádřinců nahrubo nastrouhejte a vložte do mísy. Pustí-li šťávu, slijte ji. Vločky rozmixujte pár pulzy v mixéru tak, aby měly hrubě mletou strukturu, a dejte stranou. Ořechy v mixéru rozemelte najemno.

2. K jablkům přisypte kokos, skořici, špetku soli, rozmixované vločky a ořechy. Přidejte povolené máslo a javorový sirup. Vypracujte v těsto, zabalte ho do potravinové fólie a dejte odležet do lednice na 30 minut.

3. Z odleželé směsi tvořte stejně velké kuličky asi o velikosti vlašského ořechu. Vyskládejte je na 2 plechy vyložené pečicím papírem.

4. Do všech kuliček vytvořte koncem vařečky důlky a plňte je lžičkou jahodového džemu.

5. Pečte v troubě předehřáté na 170 °C 25 minut dozlatova.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Slaný sýrový koláč se slaninou
Slaný sýrový koláč se slaninou
Slaný sýrový koláč se slaninou
Slaný sýrový koláč se slaninou
Rozinkové sušenky
Rozinkové sušenky
Rozinkové sušenky
Rozinkové sušenky
Květákový slaný koláč
Květákový slaný koláč
Květákový slaný koláč
Květákový slaný koláč
Jáhelník se švestkami
Jáhelník se švestkami
Jáhelník se švestkami
Jáhelník se švestkami

Inspirujte se podobnými recepty