Opečené knedlíky s volským okem
Ingredience
150 g | slaniny AQ, na nudličky |
3 | lžíce másla |
1 | lžíce olivového oleje |
1 | velká cibule AQ, na kolečka |
2–3 | stroužky česneku |
400 g | zbylých bramborových knedlíku ES |
kmín, sůl, pepř | |
hladkolistá petrželka na ozdobu | |
4 | vejce AQ |
Postup přípravy
Slaninu nechte nasucho vyškvařit na pánvi. Až začne uvolňovat vůni a prskat, přidejte máslo a olivový olej. Vsypte najemno nasekanou cibuli a po pár minutách plátky česneku a pokrájené knedlíky. Okmínujte je, osolte, opepřete a opečte, jak to máte rádi. Podávejte s volským okem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY