×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Recept Omeleta z trouby

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým...
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Omeleta z trouby

Co budete potřebovat

8 vajec
125 ml smetany ke šlehání
100 g strouhaného ementálu, eidamu nebo čedaru
100 g šunky, na kostičky
1 malá cibule, nasekaná
½ zelené papriky, nakrájená na kostičky
máslo

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200°C. V misce prošlehejte vejce se smetanou, sýrem, šunkou, cibulí a paprikou. Vlijte do formy o velikosti 20×20 cm vymazané máslem a pečte přibližně 25 minut dozlatova.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Omeleta z trouby

Velmi snadné Magazín 3/2015
(0)

Co budete potřebovat

8 vajec
125 ml smetany ke šlehání
100 g strouhaného ementálu, eidamu nebo čedaru
100 g šunky, na kostičky
1 malá cibule, nasekaná
½ zelené papriky, nakrájená na kostičky
máslo

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200°C. V misce prošlehejte vejce se smetanou, sýrem, šunkou, cibulí a paprikou. Vlijte do formy o velikosti 20×20 cm vymazané máslem a pečte přibližně 25 minut dozlatova.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Durum kebab
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Fusilli s hráškovým pestem
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilované avokádo
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...
Grilovaný cantaloupe...

Inspirujte se podobnými recepty