Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Okurkový salát

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky

Okurkový salát

Co budete potřebovat

125 ml bílého vinného octa
75 g krupicového cukru
1 cibule
5 okurek
2 hrsti bazalkových lístků
Na dresink:
125 ml podmáslí
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

Nejprve udělejte dresink z podmáslí: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse. Dejte stranou. Vinný ocet vlijte do rendlíku, vsypte cukr a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte kolečka cibule a nechte je 10 minut zkřehnout. Vyjměte a osušte. Okurky omyjte a pokrájejte – některé na tenká kolečka, jiné na půlkolečka či špalíky. Pak je v míse smíchejte s cibulí a bazalkou a přelijte dresinkem z podmáslí.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Okurkový salát

Velmi snadné Česká Saláty Bazalka , Pažitka Magazín 4/2013
Průměrné hodnocení 4 (7)

Co budete potřebovat

125 ml bílého vinného octa
75 g krupicového cukru
1 cibule
5 okurek
2 hrsti bazalkových lístků
Na dresink:
125 ml podmáslí
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce nasekané pažitky

Jak na to?

Nejprve udělejte dresink z podmáslí: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse. Dejte stranou. Vinný ocet vlijte do rendlíku, vsypte cukr a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte kolečka cibule a nechte je 10 minut zkřehnout. Vyjměte a osušte. Okurky omyjte a pokrájejte – některé na tenká kolečka, jiné na půlkolečka či špalíky. Pak je v míse smíchejte s cibulí a bazalkou a přelijte dresinkem z podmáslí.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Špagety s pestem a tuňákovými...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky
Nudlové placky

Inspirujte se podobnými recepty