Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

125 ml bílého vinného octa
75 g krupicového cukru
1 cibule
5 okurek
2 hrsti bazalkových lístků
Na dresink:
125 ml podmáslí
2 lžíce citronové šťávy
2 lžíce nasekané pažitky

Postup přípravy

Nejprve udělejte dresink z podmáslí: všechny potřebné ingredience smíchejte v míse. Dejte stranou. Vinný ocet vlijte do rendlíku, vsypte cukr a míchejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte kolečka cibule a nechte je 10 minut zkřehnout. Vyjměte a osušte. Okurky omyjte a pokrájejte – některé na tenká kolečka, jiné na půlkolečka či špalíky. Pak je v míse smíchejte s cibulí a bazalkou a přelijte dresinkem z podmáslí.

Pomohl vám recept?
8hodnocení4

Další videorecepty