
Okurkové gazpacho s avokádem a hráškem
Léto plné energie! Vaše pravidelná dávka rychlých a jednoduchých receptů je tentokrát plná šťávy a čerstvého ovoce a zeleniny, které mají právě svoji sezonu.
Postup přípravy
1. Hrášek vyloupaný z lusků propláchněte vodou, pár kuliček dejte stranou na ozdobu a zbytek přesypte do mixéru.
2. Avokáda rozpulte, zbavte pecky, vyloupněte lžící a nakrájejte na kostky. Očistěte šalotku, chilli papričku a rozpůlené je přidejte do mixéru a vše přelijte olejem.
3. Z omyté okurky nastrouhejte pár plátků na ozdobu, zbytek nakrájejte na kostky a přidejte ke směsi i s čerstvým koriandrem, šťávou z limety, vodou a kokosovým mlékem.
4. Vše spolu pořádně rozmixujte na krémovou konzistenci. Pak ochuťte solí a pepřem.
5. Podávejte zakápnuté pár kapkami olivového oleje a ozdobené čerstvou mátou, plátkem okurky a hráškem.
Jak na to?
Pomohl vám recept?
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod