Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Okurkové gazpacho s avokádem a hráškem

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Okurkové gazpacho s avokádem a hráškem

Co budete potřebovat

450 g hrachových lusků
2 avokáda
1 šalotka
1 zelená chilli paprička
2 lžíce olivového oleje
1 salátová okurka NP Bio
1 1⁄2 hrsti čerstvého koriandru
1 limeta
500 ml vody
120 ml kokosového mléka
sůl, pepř
1 hrst čerstvé máty

Jak na to?

1. Hrášek vyloupaný z lusků propláchněte vodou, pár kuliček dejte stranou na ozdobu a zbytek přesypte do mixéru.

2. Avokáda rozpulte, zbavte pecky, vyloupněte lžící a nakrájejte na kostky. Očistěte šalotku, chilli papričku a rozpůlené je přidejte do mixéru a vše přelijte olejem.

3. Z omyté okurky nastrouhejte pár plátků na ozdobu, zbytek nakrájejte na kostky a přidejte ke směsi i s čerstvým koriandrem, šťávou z limety, vodou a kokosovým mlékem.

4. Vše spolu pořádně rozmixujte na krémovou konzistenci. Pak ochuťte solí a pepřem.

5. Podávejte zakápnuté pár kapkami olivového oleje a ozdobené čerstvou mátou, plátkem okurky a hráškem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Okurkové gazpacho s avokádem a hráškem

Polévka Velmi snadné Rychlé recepty Veganské Bezlepkové Bez laktózy Videorecept Magazín 6/2021
(0)
Léto plné energie! Vaše pravidelná dávka rychlých a jednoduchých receptů je tentokrát plná šťávy a čerstvého ovoce a zeleniny, které mají právě svoji sezonu.

Co budete potřebovat

450 g hrachových lusků
2 avokáda
1 šalotka
1 zelená chilli paprička
2 lžíce olivového oleje
1 salátová okurka NP Bio
1 1⁄2 hrsti čerstvého koriandru
1 limeta
500 ml vody
120 ml kokosového mléka
sůl, pepř
1 hrst čerstvé máty

Jak na to?

1. Hrášek vyloupaný z lusků propláchněte vodou, pár kuliček dejte stranou na ozdobu a zbytek přesypte do mixéru.

2. Avokáda rozpulte, zbavte pecky, vyloupněte lžící a nakrájejte na kostky. Očistěte šalotku, chilli papričku a rozpůlené je přidejte do mixéru a vše přelijte olejem.

3. Z omyté okurky nastrouhejte pár plátků na ozdobu, zbytek nakrájejte na kostky a přidejte ke směsi i s čerstvým koriandrem, šťávou z limety, vodou a kokosovým mlékem.

4. Vše spolu pořádně rozmixujte na krémovou konzistenci. Pak ochuťte solí a pepřem.

5. Podávejte zakápnuté pár kapkami olivového oleje a ozdobené čerstvou mátou, plátkem okurky a hráškem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty