Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Okurková salsa ke grilování

Další recepty a články

Pečené brambory s rozmarýnem
Pečené brambory s...
Pečené brambory s rozmarýnem
Pečené brambory s rozmarýnem

Okurková salsa ke grilování

Tip do kuchyně

 

Okurkovou salsu doporučujeme podávat zejména ke grilování. Před podáváním ji dejte na půl hodiny do lednice.

Co budete potřebovat

1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
½ červené cibule,
1 lžičky citronové kůry
2 lžičky citronové šťávy
1 lžička oleje
sůl
pepř

Jak na to?

1) Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno.

2) Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej.

3) Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Okurková salsa ke grilování

Příloha Velmi snadné Středomořská Chuťovky Bez vaření Magazín 2/2014
Průměrné hodnocení 4 (2)

Tip do kuchyně

 

Okurkovou salsu doporučujeme podávat zejména ke grilování. Před podáváním ji dejte na půl hodiny do lednice.

Co budete potřebovat

1 lžíce kopru
6 kyselých okurek
½ červené cibule,
1 lžičky citronové kůry
2 lžičky citronové šťávy
1 lžička oleje
sůl
pepř

Jak na to?

1) Okurky nechte okapat, a poté je nakrájejte nadrobno. Červenou cibuli nakrájejte najemno.

2) Obojí vložte do misky nebo větší sklenice a přidejte kopr, citronovou kůru, citronovou šťávu a olej.

3) Dochuťte solí a pepřem a pořádně promíchejte.

Další recepty a články

Pečené brambory s rozmarýnem
Pečené brambory s rozmarýnem
Pečené brambory s rozmarýnem
Pečené brambory s rozmarýnem

Inspirujte se podobnými recepty