Nilský okoun s mandlemi a fazolkami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1) Zhruba litr a půl vody přiveďte k varu, vsypte fazolky a nechte je 3 minuty vařit doměkka.
2) Sceďte je, pak je krátce propláchněte v ledové vodě a nakonec je osušte.
3) Rozpalte větší pánev s nepřilnavým dnem, oba filety z obou stran osolte a opepřete, a potom je 4 až 5 minut opékejte z obou stran, aby maso změklo.
4) Ryby vyndejte z pánve, naopak do ní přidejte máslo a nechte ho rozpustit. Když se rozvoní, vsypte mandlové lupínky, promíchejte je a nechte je v pánvi, dokud máslo lehce nezezlátne.
5) Vmíchejte citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti. Fazolky rozdělte na 2 talíře, na ně posaďte po jednom rybím filetu a nakonec přelijte mandlovým máslem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Nilský okoun s mandlemi a fazolkami
Co budete potřebovat
Jak na to?
1) Zhruba litr a půl vody přiveďte k varu, vsypte fazolky a nechte je 3 minuty vařit doměkka.
2) Sceďte je, pak je krátce propláchněte v ledové vodě a nakonec je osušte.
3) Rozpalte větší pánev s nepřilnavým dnem, oba filety z obou stran osolte a opepřete, a potom je 4 až 5 minut opékejte z obou stran, aby maso změklo.
4) Ryby vyndejte z pánve, naopak do ní přidejte máslo a nechte ho rozpustit. Když se rozvoní, vsypte mandlové lupínky, promíchejte je a nechte je v pánvi, dokud máslo lehce nezezlátne.
5) Vmíchejte citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti. Fazolky rozdělte na 2 talíře, na ně posaďte po jednom rybím filetu a nakonec přelijte mandlovým máslem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio