Nilský okoun s mandlemi a fazolkami
Ingredience
200 g | zelených fazolek |
2 | filety z okouna nilského |
mořská sůl, pepř | |
25 g | másla |
50 g | mandlových lupínků |
šťáva z poloviny citronu |
Postup přípravy
1) Zhruba litr a půl vody přiveďte k varu, vsypte fazolky a nechte je 3 minuty vařit doměkka.
2) Sceďte je, pak je krátce propláchněte v ledové vodě a nakonec je osušte.
3) Rozpalte větší pánev s nepřilnavým dnem, oba filety z obou stran osolte a opepřete, a potom je 4 až 5 minut opékejte z obou stran, aby maso změklo.
4) Ryby vyndejte z pánve, naopak do ní přidejte máslo a nechte ho rozpustit. Když se rozvoní, vsypte mandlové lupínky, promíchejte je a nechte je v pánvi, dokud máslo lehce nezezlátne.
5) Vmíchejte citronovou šťávu, sůl a pepř podle chuti. Fazolky rozdělte na 2 talíře, na ně posaďte po jednom rybím filetu a nakonec přelijte mandlovým máslem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY