Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

200 g vepřové panenky AQ
olej
sůl
pepř
1 dlouhá bageta
2 jarní cibulky
½ okurky
1 mrkev
2 hrsti čerstvého koriandru AQ
pár mátových lístků
1 červená chilli paprička
Na pažitkovou majonézu:
75 g majonézy AQ
2 lžíce nasekané pažitky
2 lžičky šťávy z citronu ABio

Postup přípravy

1) Nejprve připravte pažitkovou majonézu: Smíchejte majonézu, nasekanou pažitku a citronovou šťávu v nekovové míse a dejte stranou.

2) Vepřovou panenku nakrájejte na medajlonky o tloušťce zhruba 2 cm, poté je zprudka opečte na oleji a podle chuti je osolte a opepřete.

3) Jednotlivé kusy bagety podélně nařízněte (ne zcela), vnitřek pomažte majonézou a dovnitř vyskládejte maso, jarní cibulku, okurku, nitky mrkve a zasypte koriandrem, matou a chilli papričkou nakrájenou na nudličky.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty