×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Obložené bagety ve vietnamském stylu

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí...
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná...
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...

Obložené bagety ve vietnamském stylu

Tip do kuchyně

 

Do pažitkové majonézy můžete případně kápnout trochu olivového oleje pro lepší konzistenci.

Co budete potřebovat

200 g vepřové panenky AQ
olej
sůl
pepř
1 dlouhá bageta
2 jarní cibulky
½ okurky
1 mrkev
2 hrsti čerstvého koriandru AQ
pár mátových lístků
1 červená chilli paprička
Na pažitkovou majonézu:
75 g majonézy AQ
2 lžíce nasekané pažitky
2 lžičky šťávy z citronu ABio

Jak na to?

1) Nejprve připravte pažitkovou majonézu: Smíchejte majonézu, nasekanou pažitku a citronovou šťávu v nekovové míse a dejte stranou.

2) Vepřovou panenku nakrájejte na medajlonky o tloušťce zhruba 2 cm, poté je zprudka opečte na oleji a podle chuti je osolte a opepřete.

3) Jednotlivé kusy bagety podélně nařízněte (ne zcela), vnitřek pomažte majonézou a dovnitř vyskládejte maso, jarní cibulku, okurku, nitky mrkve a zasypte koriandrem, matou a chilli papričkou nakrájenou na nudličky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Obložené bagety ve vietnamském stylu

Svačina Velmi snadné Asijská Chuťovky Piknik Smažení Máta , Pažitka , Chilli paprička Magazín 2/2013
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Tip do kuchyně

 

Do pažitkové majonézy můžete případně kápnout trochu olivového oleje pro lepší konzistenci.

Co budete potřebovat

200 g vepřové panenky AQ
olej
sůl
pepř
1 dlouhá bageta
2 jarní cibulky
½ okurky
1 mrkev
2 hrsti čerstvého koriandru AQ
pár mátových lístků
1 červená chilli paprička
Na pažitkovou majonézu:
75 g majonézy AQ
2 lžíce nasekané pažitky
2 lžičky šťávy z citronu ABio

Jak na to?

1) Nejprve připravte pažitkovou majonézu: Smíchejte majonézu, nasekanou pažitku a citronovou šťávu v nekovové míse a dejte stranou.

2) Vepřovou panenku nakrájejte na medajlonky o tloušťce zhruba 2 cm, poté je zprudka opečte na oleji a podle chuti je osolte a opepřete.

3) Jednotlivé kusy bagety podélně nařízněte (ne zcela), vnitřek pomažte majonézou a dovnitř vyskládejte maso, jarní cibulku, okurku, nitky mrkve a zasypte koriandrem, matou a chilli papričkou nakrájenou na nudličky.

Další recepty a články

Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Thajská kuřecí polévka
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Dvojbarevná papriková polévka
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...
Maki s uzeným lososem a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.