Univerzální recept na silvestrovskou oslavu, který můžete podávat s dipem podle své chuti.
Velmi snadné
16-30 minut
0/5
Česká
Silvestr
Předkrm
Ingredience
Složení
6 porcí
Sůl 1 člž
Listové těsto 2 ks
Sůl 1 člž
Listové těsto 2 ks
Příprava
1
Těsto nakrájejte na proužky cca 1 cm široké, přepulte a vytvarujte z nich číslice. Poskládejte z nich na plech vyložený pečicím papírem letopočty. Poklaďte je těsně vedle sebe, aby se při pečení spojily a držely pak pohromadě.
2
Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut dozlatova.
3
Podávejte třeba s rajčatovou nebo sýrovou salsou.
1
Těsto nakrájejte na proužky cca 1 cm široké, přepulte a vytvarujte z nich číslice. Poskládejte z nich na plech vyložený pečicím papírem letopočty. Poklaďte je těsně vedle sebe, aby se při pečení spojily a držely pak pohromadě.
2
Pečte v troubě předehřáté na 200 °C 20 minut dozlatova.
3
Podávejte třeba s rajčatovou nebo sýrovou salsou.
Hodnocení
Nehodnoceno
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!