Noky se sýrovou omáčkou
Ingredience
400 g | bramborových noků |
5 | jarních cibulek |
100 g | sýru s modrou plísní |
250 g | mascarpone |
225 g | špenátu |
50 g | slaniny |
sůl |
Postup přípravy
Vodu přiveďte k varu ve větším hrnci a uvařte v ní noky – řiďte se návodem na obalu. Mezitím tence pokrájejte jarní cibulku a nadrobte sýr. Mascarpone vyklopte do větší a širší pánve, přidejte cibulku a sýr a nechte na středním plameni sýr rozpustit. Přidejte špenát a prohřejte jej, aby zavadl. Poté vmíchejte slaninu a nakonec i uvařené okapané noky. Podle chuti dosolte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY