1
Vyzkoušejte lehký předkrm v podobě studené avokádové polévky. Ideální v letních měsících, jelikož skvěle osvěží.
2
Oloupanou okurku podélně rozkrojte.
3
Jednu půlku pokrájejte nahrubo, druhou na malé kostičky.
4
Chřest pokrájejte na kousky a se 125 ml vody ho rozmixujte dohladka.
5
Přidejte špenát, jarní cibuli, nahrubo pokrájenou půlku okurky a dalších 125 ml vody a opět mixujte.
6
Poté přidejte avokádo, mátu a citronovou šťávu a umixujte do hladké polévky.
7
Dochuťte solí a pepřem, podávejte ozdobené čerstvou mátou, kostičkami z druhé půlky okurky a lístky polníčku.
1
Vyzkoušejte lehký předkrm v podobě studené avokádové polévky. Ideální v letních měsících, jelikož skvěle osvěží.
2
Oloupanou okurku podélně rozkrojte.
3
Jednu půlku pokrájejte nahrubo, druhou na malé kostičky.
4
Chřest pokrájejte na kousky a se 125 ml vody ho rozmixujte dohladka.
5
Přidejte špenát, jarní cibuli, nahrubo pokrájenou půlku okurky a dalších 125 ml vody a opět mixujte.
6
Poté přidejte avokádo, mátu a citronovou šťávu a umixujte do hladké polévky.
7
Dochuťte solí a pepřem, podávejte ozdobené čerstvou mátou, kostičkami z druhé půlky okurky a lístky polníčku.