Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Noky s dýňovým pyré

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Noky s dýňovým pyré

Co budete potřebovat

Noky
250 ml mléka
40 g másla
110 g hrubé krupice
1 vejce
sůl
250 g příkrmu HiPP Bio První dýně
3 lžíce smetany na vaření

Jak na to?

Mléko s máslem přiveďte k varu a pomalu vmíchávejte hrubou krupici. Míchejte, dokud se těsto přestane lepit na vařečku. Pak odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte rozšlehané vejce. Na prkénko vysypte trochu krupice a dvěma lžičkami tvarujte noky, které v ní následně obalte. Vařte v osolené vodě cca pět minut.
V kastrůlku ohřejte dýňový příkrm s trochou smetany. Vzniklou omáčkou přelijte noky. Můžete ozdobit bylinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Noky s dýňovým pyré

Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Magazín 9/2018 Počet porcí: 2
Průměrné hodnocení 5 (2)
Oběd, po kterém zůstane jen prázdný talíř? Právě tím jsou nočky s dýňovou přesnídávkou, které příjemně překvapí i dospělé strávníky.

Co budete potřebovat

Noky
250 ml mléka
40 g másla
110 g hrubé krupice
1 vejce
sůl
250 g příkrmu HiPP Bio První dýně
3 lžíce smetany na vaření

Jak na to?

Mléko s máslem přiveďte k varu a pomalu vmíchávejte hrubou krupici. Míchejte, dokud se těsto přestane lepit na vařečku. Pak odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte rozšlehané vejce. Na prkénko vysypte trochu krupice a dvěma lžičkami tvarujte noky, které v ní následně obalte. Vařte v osolené vodě cca pět minut.
V kastrůlku ohřejte dýňový příkrm s trochou smetany. Vzniklou omáčkou přelijte noky. Můžete ozdobit bylinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio celozrnná bábovka s jablky...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cizrna v paprikovorajčatov...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio cuketová polévka s...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...
Bio hovězí kousky s kapustovým...

Inspirujte se podobnými recepty