Noky s dýňovým pyré
Ingredience
Noky | |
---|---|
250 ml | mléka |
40 g | másla |
110 g | hrubé krupice |
1 | vejce |
sůl | |
250 g | příkrmu HiPP Bio První dýně |
3 | lžíce smetany na vaření |
Postup přípravy
Mléko s máslem přiveďte k varu a pomalu vmíchávejte hrubou krupici. Míchejte, dokud se těsto přestane lepit na vařečku. Pak odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte rozšlehané vejce. Na prkénko vysypte trochu krupice a dvěma lžičkami tvarujte noky, které v ní následně obalte. Vařte v osolené vodě cca pět minut.
V kastrůlku ohřejte dýňový příkrm s trochou smetany. Vzniklou omáčkou přelijte noky. Můžete ozdobit bylinkami.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY