×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Noky s dýňovým pyré

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Noky s dýňovým pyré

Co budete potřebovat

Noky
250 ml mléka
40 g másla
110 g hrubé krupice
1 vejce
sůl
250 g příkrmu HiPP Bio První dýně
3 lžíce smetany na vaření

Jak na to?

Mléko s máslem přiveďte k varu a pomalu vmíchávejte hrubou krupici. Míchejte, dokud se těsto přestane lepit na vařečku. Pak odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte rozšlehané vejce. Na prkénko vysypte trochu krupice a dvěma lžičkami tvarujte noky, které v ní následně obalte. Vařte v osolené vodě cca pět minut.
V kastrůlku ohřejte dýňový příkrm s trochou smetany. Vzniklou omáčkou přelijte noky. Můžete ozdobit bylinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Noky s dýňovým pyré

Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Magazín 9/2018 Počet porcí: 2
Průměrné hodnocení 5 (1)
Oběd, po kterém zůstane jen prázdný talíř? Právě tím jsou nočky s dýňovou přesnídávkou, které příjemně překvapí i dospělé strávníky.

Co budete potřebovat

Noky
250 ml mléka
40 g másla
110 g hrubé krupice
1 vejce
sůl
250 g příkrmu HiPP Bio První dýně
3 lžíce smetany na vaření

Jak na to?

Mléko s máslem přiveďte k varu a pomalu vmíchávejte hrubou krupici. Míchejte, dokud se těsto přestane lepit na vařečku. Pak odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte rozšlehané vejce. Na prkénko vysypte trochu krupice a dvěma lžičkami tvarujte noky, které v ní následně obalte. Vařte v osolené vodě cca pět minut.
V kastrůlku ohřejte dýňový příkrm s trochou smetany. Vzniklou omáčkou přelijte noky. Můžete ozdobit bylinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Inspirujte se podobnými recepty