Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Noky s dýňovým pyré

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Noky s dýňovým pyré

Co budete potřebovat

Noky
250 ml mléka
40 g másla
110 g hrubé krupice
1 vejce
sůl
250 g příkrmu HiPP Bio První dýně
3 lžíce smetany na vaření

Jak na to?

Mléko s máslem přiveďte k varu a pomalu vmíchávejte hrubou krupici. Míchejte, dokud se těsto přestane lepit na vařečku. Pak odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte rozšlehané vejce. Na prkénko vysypte trochu krupice a dvěma lžičkami tvarujte noky, které v ní následně obalte. Vařte v osolené vodě cca pět minut.
V kastrůlku ohřejte dýňový příkrm s trochou smetany. Vzniklou omáčkou přelijte noky. Můžete ozdobit bylinkami.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Noky s dýňovým pyré

Velmi snadné Něco lehkého Vegetariánské Magazín 9/2018 Počet porcí: 2
Průměrné hodnocení 5 (1)
Oběd, po kterém zůstane jen prázdný talíř? Právě tím jsou nočky s dýňovou přesnídávkou, které příjemně překvapí i dospělé strávníky.

Co budete potřebovat

Noky
250 ml mléka
40 g másla
110 g hrubé krupice
1 vejce
sůl
250 g příkrmu HiPP Bio První dýně
3 lžíce smetany na vaření

Jak na to?

Mléko s máslem přiveďte k varu a pomalu vmíchávejte hrubou krupici. Míchejte, dokud se těsto přestane lepit na vařečku. Pak odstavte z ohně a nechte vychladnout. Přidejte rozšlehané vejce. Na prkénko vysypte trochu krupice a dvěma lžičkami tvarujte noky, které v ní následně obalte. Vařte v osolené vodě cca pět minut.
V kastrůlku ohřejte dýňový příkrm s trochou smetany. Vzniklou omáčkou přelijte noky. Můžete ozdobit bylinkami.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Brambory hasselback s modrým...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Bruschetta s hruškami a kozím...
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Citronový koláč s levandulí
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy
Čokoládové střepy

Inspirujte se podobnými recepty