×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nepečený dort  s mascarpone a ovocem

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové...
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Nepečený dort s mascarpone a ovocem

Co budete potřebovat

Korpus
50 g mandlí
200 g bezlepkových kakaových věnečků Nature´s Promise
2 lžíce másla
200 g hořké čokolády
Náplň
500 g mascarpone
1 lžíce citronové šťávy
3 lžíce medu + 1 lžíce na finální zakápnutí
200 g jahod
100 g borůvek
100 g ostružin
½ hrsti mandlí

Jak na to?

Formu vyložte pečicím papírem.
Mandle rozemelte pomocí stolního mixéru najemno, přidejte sušenky a ještě chvíli mixujte.
Ve vodní lázni nechte rozpustit máslo a čokoládu.
Do rozpuštěné čokolády vmíchejte rozemletou směs mandlí a sušenek. Dobře promíchejte a pomocí lžíce vmáčkněte směs do okrajů a na dno formy.
Korpus dejte chladit do lednice alespoň na hodinu.
Připravte krém smícháním mascarpone s citronovou šťávou a medem.
Vychlazený korpus vyjměte z formy, přesuňte na servírovací talíř nebo prkénko a naplňte krémem. Znovu dejte chladit na hodinu do lednice.
Před podáváním ozdobte ovocem a nahrubo nasekanými mandlemi. Na závěr zakápněte jednou lžící medu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nepečený dort s mascarpone a ovocem

Dezert Velmi snadné Moučníky a koláče Bezlepkové Vegetariánské Jahodník měsíční Magazín 6/2018 Počet porcí: 1 forma o průměru 23 cm
Průměrné hodnocení 3 (15)
Luxusní dort je jako stvořený pro chvíle pohody. Navíc je jeho příprava neobyčejně jednoduchá a výsledek naprosto famózní.

Co budete potřebovat

Korpus
50 g mandlí
200 g bezlepkových kakaových věnečků Nature´s Promise
2 lžíce másla
200 g hořké čokolády
Náplň
500 g mascarpone
1 lžíce citronové šťávy
3 lžíce medu + 1 lžíce na finální zakápnutí
200 g jahod
100 g borůvek
100 g ostružin
½ hrsti mandlí

Jak na to?

Formu vyložte pečicím papírem.
Mandle rozemelte pomocí stolního mixéru najemno, přidejte sušenky a ještě chvíli mixujte.
Ve vodní lázni nechte rozpustit máslo a čokoládu.
Do rozpuštěné čokolády vmíchejte rozemletou směs mandlí a sušenek. Dobře promíchejte a pomocí lžíce vmáčkněte směs do okrajů a na dno formy.
Korpus dejte chladit do lednice alespoň na hodinu.
Připravte krém smícháním mascarpone s citronovou šťávou a medem.
Vychlazený korpus vyjměte z formy, přesuňte na servírovací talíř nebo prkénko a naplňte krémem. Znovu dejte chladit na hodinu do lednice.
Před podáváním ozdobte ovocem a nahrubo nasekanými mandlemi. Na závěr zakápněte jednou lžící medu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Inspirujte se podobnými recepty