×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nejlepší cibulový dip

Další recepty a články

Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá...
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke...
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Dip z tuňáka
Dip z tuňáka
Dip z tuňáka
Dip z tuňáka
Jogurtový dip z červené řepy...
Jogurtový dip z...
Jogurtový dip z červené řepy...
Jogurtový dip z červené řepy...

Nejlepší cibulový dip

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 cibule
2 snítky čerstvého tymiánu
2 lžíce balzamikového octa
2 lžíce worcesterské omáčky
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky mletého pepře
230 g smetanového sýru
125 ml zakysané smetany
2 lžíce majonézy

Jak na to?

Olej rozehřejte v hrnci, vsypte cibuli a na mírném ohni opékejte asi 30 minut, aby cibule získala karamelovou barvu. Vlijte ocet a worcesterskou omáčku. Vařte dalších 15 minut, aby vše zhoustlo. Osolte, opepřete a nechte zchladnout na pokojovou teplotu. Mezitím našlehejte sýr, smetanu a majonézu. Pak vmíchejte zchladlou cibuli a dochuťte solí. Minimálně 2 hodiny chlaďte. Hodí se k burgeru nebo čerstvé zelenině, pokrájené na hranolky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nejlepší cibulový dip

Příloha Velmi snadné Česká Dipy, zálivky a marinády Grilování Magazín 7/2013
Průměrné hodnocení 4 (11)

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
4 cibule
2 snítky čerstvého tymiánu
2 lžíce balzamikového octa
2 lžíce worcesterské omáčky
1/2 lžičky soli
1/4 lžičky mletého pepře
230 g smetanového sýru
125 ml zakysané smetany
2 lžíce majonézy

Jak na to?

Olej rozehřejte v hrnci, vsypte cibuli a na mírném ohni opékejte asi 30 minut, aby cibule získala karamelovou barvu. Vlijte ocet a worcesterskou omáčku. Vařte dalších 15 minut, aby vše zhoustlo. Osolte, opepřete a nechte zchladnout na pokojovou teplotu. Mezitím našlehejte sýr, smetanu a majonézu. Pak vmíchejte zchladlou cibuli a dochuťte solí. Minimálně 2 hodiny chlaďte. Hodí se k burgeru nebo čerstvé zelenině, pokrájené na hranolky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Domácí ostrá tatarská omáčka
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Jogurtový dip ke grilování
Dip z tuňáka
Dip z tuňáka
Dip z tuňáka
Dip z tuňáka
Jogurtový dip z červené řepy...
Jogurtový dip z červené řepy...
Jogurtový dip z červené řepy...
Jogurtový dip z červené řepy...

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat