1
Polovinu rozmarýnových snítek oberte a lístky naložte na 30 minut do oleje.
2
Rozmarýnový olej vmasírujte rukama do masa.
3
Maso položte na rozpálený rošt a grilujte 3–4 minuty z každé strany, chcete-li steak málo nebo středně propečený (vnitřní teplota masa 63 °C). Pro dobře propečený steak grilujte z každé strany o 2 minuty déle (vnitřní teplota masa 77 °C).
4
Nechte chvíli odpočinout. Před podáváním osolte, opepřete a ozdobte zbývajícím rozmarýnem.
1
Polovinu rozmarýnových snítek oberte a lístky naložte na 30 minut do oleje.
2
Rozmarýnový olej vmasírujte rukama do masa.
3
Maso položte na rozpálený rošt a grilujte 3–4 minuty z každé strany, chcete-li steak málo nebo středně propečený (vnitřní teplota masa 63 °C). Pro dobře propečený steak grilujte z každé strany o 2 minuty déle (vnitřní teplota masa 77 °C).
4
Nechte chvíli odpočinout. Před podáváním osolte, opepřete a ozdobte zbývajícím rozmarýnem.