Nebeský dezert je lahodná kombinace svěžího mascarpone, šlehačky a jemných sušenek, která potěší každého milovníka sladkého. Tento recept nabízí jednoduchý postup, jak připravit dezert, který nejen skvěle chutná, ale i krásně vypadá. Ideální pro slavnostní příležitosti nebo jako sladká tečka po rodinném obědě. Stačí jen pár ingrediencí a trochu času, abyste vykouzlili dezert, který si zamiluje celá rodina.
Velmi snadné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Dezert
Ingredience
Složení
1 porcí
Želatina plátková 2 ks
Piškoty 120 g
Sušenky máslové 200 g
Maliny lyofilizované
Maliny mražené 500 g
Smetana ke šlehání 700 ml
Cukr třtinový 80 g
Maliny 100 g
Želatina plátková 2 ks
Piškoty 120 g
Sušenky máslové 200 g
Maliny lyofilizované
Maliny mražené 500 g
Smetana ke šlehání 700 ml
Cukr třtinový 80 g
Maliny 100 g
Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!