1
Najemno nastrouhaný modrý sýr utřete s lučinou, medem, pepřem a šťávou z půlky citronu dohladka.
2
Nashi nakrájejte na měsíčky, zbavte jádřince a zakapejte citronovou šťávou.
3
Vyskládejte na servírovací tác. Pomocí cukrářského sáčku nebo lžičkou naneste krém z modrého sýra na jeden konec každého kousku ovoce. Ozdobte ořechem a zrníčkem granátového jablka.
1
Najemno nastrouhaný modrý sýr utřete s lučinou, medem, pepřem a šťávou z půlky citronu dohladka.
2
Nashi nakrájejte na měsíčky, zbavte jádřince a zakapejte citronovou šťávou.
3
Vyskládejte na servírovací tác. Pomocí cukrářského sáčku nebo lžičkou naneste krém z modrého sýra na jeden konec každého kousku ovoce. Ozdobte ořechem a zrníčkem granátového jablka.