×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nanuky z pečených jahod

Další recepty a články

Jogurtové nanuky s lesním...
Jogurtové nanuky s...
Jogurtové nanuky s lesním...
Jogurtové nanuky s lesním...
Tvarohové nanuky s broskvemi
Tvarohové nanuky s...
Tvarohové nanuky s broskvemi
Tvarohové nanuky s broskvemi
Ananasové nanuky s kiwi
Ananasové nanuky s...
Ananasové nanuky s kiwi
Ananasové nanuky s kiwi
Limetkové nanuky s kokosem
Limetkové nanuky s...
Limetkové nanuky s kokosem
Limetkové nanuky s kokosem

Nanuky z pečených jahod

Co budete potřebovat

500 g jahod, rozpůlených
2–3 lžíce balzamikového octa – nemusí být
125 ml javorového sirupu nebo medu
250ml konzerva kokosového mléka nebo smetany ke šlehání
1 lžička vanilkového extraktu nebo cukru
špetka soli

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Jahody narovnejte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte je balzamikovým octem. Pečte 20 minut doměkka. Nechte trochu vychladnout na plechu, pak jahody i s vypečenou šťávou vsypte do misky a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Jahody a polovinu javorového sirupu dejte do mixéru a několika pulsy promixujte, aby zůstaly malé kousky jahod. V jiné misce smíchejte kokosové mléko se zbytkem javorového sirupu, vanilkovým extraktem a solí, doslaďte vanilkovým cukrem. Krém přilijte do mixéru k jahodám, promixujte a směs rozdělte do formiček na nanuky. Zamrazte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nanuky z pečených jahod

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Mražení a zachlazování Domácí nanuky Magazín 7-8/2016 Počet porcí: na 10 nanuků
(0)

Co budete potřebovat

500 g jahod, rozpůlených
2–3 lžíce balzamikového octa – nemusí být
125 ml javorového sirupu nebo medu
250ml konzerva kokosového mléka nebo smetany ke šlehání
1 lžička vanilkového extraktu nebo cukru
špetka soli

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Jahody narovnejte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte je balzamikovým octem. Pečte 20 minut doměkka. Nechte trochu vychladnout na plechu, pak jahody i s vypečenou šťávou vsypte do misky a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Jahody a polovinu javorového sirupu dejte do mixéru a několika pulsy promixujte, aby zůstaly malé kousky jahod. V jiné misce smíchejte kokosové mléko se zbytkem javorového sirupu, vanilkovým extraktem a solí, doslaďte vanilkovým cukrem. Krém přilijte do mixéru k jahodám, promixujte a směs rozdělte do formiček na nanuky. Zamrazte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Jogurtové nanuky s lesním...
Jogurtové nanuky s lesním...
Jogurtové nanuky s lesním...
Jogurtové nanuky s lesním...
Tvarohové nanuky s broskvemi
Tvarohové nanuky s broskvemi
Tvarohové nanuky s broskvemi
Tvarohové nanuky s broskvemi
Ananasové nanuky s kiwi
Ananasové nanuky s kiwi
Ananasové nanuky s kiwi
Ananasové nanuky s kiwi
Limetkové nanuky s kokosem
Limetkové nanuky s kokosem
Limetkové nanuky s kokosem
Limetkové nanuky s kokosem

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat