Nanuky z pečených jahod
Ingredience
500 g | jahod, rozpůlených |
2–3 | lžíce balzamikového octa – nemusí být |
125 ml | javorového sirupu nebo medu |
250ml | konzerva kokosového mléka nebo smetany ke šlehání |
1 | lžička vanilkového extraktu nebo cukru |
špetka soli |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 200 °C. Jahody narovnejte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte je balzamikovým octem. Pečte 20 minut doměkka. Nechte trochu vychladnout na plechu, pak jahody i s vypečenou šťávou vsypte do misky a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Jahody a polovinu javorového sirupu dejte do mixéru a několika pulsy promixujte, aby zůstaly malé kousky jahod. V jiné misce smíchejte kokosové mléko se zbytkem javorového sirupu, vanilkovým extraktem a solí, doslaďte vanilkovým cukrem. Krém přilijte do mixéru k jahodám, promixujte a směs rozdělte do formiček na nanuky. Zamrazte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY