×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nanuky z pečených jahod

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové...
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v...
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Nanuky z pečených jahod

Co budete potřebovat

500 g jahod, rozpůlených
2–3 lžíce balzamikového octa – nemusí být
125 ml javorového sirupu nebo medu
250ml konzerva kokosového mléka nebo smetany ke šlehání
1 lžička vanilkového extraktu nebo cukru
špetka soli

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Jahody narovnejte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte je balzamikovým octem. Pečte 20 minut doměkka. Nechte trochu vychladnout na plechu, pak jahody i s vypečenou šťávou vsypte do misky a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Jahody a polovinu javorového sirupu dejte do mixéru a několika pulsy promixujte, aby zůstaly malé kousky jahod. V jiné misce smíchejte kokosové mléko se zbytkem javorového sirupu, vanilkovým extraktem a solí, doslaďte vanilkovým cukrem. Krém přilijte do mixéru k jahodám, promixujte a směs rozdělte do formiček na nanuky. Zamrazte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nanuky z pečených jahod

Dezert Velmi snadné Zmrzlina Mražení a zachlazování Domácí nanuky , Jahodník měsíční Magazín 7-8/2016 Počet porcí: na 10 nanuků
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

500 g jahod, rozpůlených
2–3 lžíce balzamikového octa – nemusí být
125 ml javorového sirupu nebo medu
250ml konzerva kokosového mléka nebo smetany ke šlehání
1 lžička vanilkového extraktu nebo cukru
špetka soli

Jak na to?

Předehřejte troubu na 200 °C. Jahody narovnejte na plech vyložený pečicím papírem a pokapejte je balzamikovým octem. Pečte 20 minut doměkka. Nechte trochu vychladnout na plechu, pak jahody i s vypečenou šťávou vsypte do misky a nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Jahody a polovinu javorového sirupu dejte do mixéru a několika pulsy promixujte, aby zůstaly malé kousky jahod. V jiné misce smíchejte kokosové mléko se zbytkem javorového sirupu, vanilkovým extraktem a solí, doslaďte vanilkovým cukrem. Krém přilijte do mixéru k jahodám, promixujte a směs rozdělte do formiček na nanuky. Zamrazte.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Tvarohové jahodové knedlíky
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Ovocný salát v kornoutu
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...
Bavorské vdolečky s tvarohem a...

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019

V Albertu se snažíme mít pro vás vždy něco navíc.
Vyberte si u nás jednu z jedenácti bylinek nebo rostlinek a vypěstujte si jaro u vás doma.
Zjistěte, jak pěstovat u sebe v bytě a nejlépe využít v kuchyni

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Tableta
rašelinová
20 ks v balení
sleva 49 %
15 bodů + 4490 bez bodů 89

je vyrobena z rašeliny
a NPK hnojiva
průměr tablety: 36 mm

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Body můžete uplatnit až do 14. 5. 2019