Nakládaný květák s bílou ředkví a koprem
Ingredience
1 | květák |
2 | bílé ředkve |
2 | snítky kopru |
2,5–3 | lžičky soli |
160 ml | červeného vinného octa |
120 ml | převařené vody |
2 | lžíce medu |
1 | lžička koření pěti vůní |
Postup přípravy
1. Květák očistěte a rozeberte na růžičky. Společně s ředkví nakrájejte na tenké proužky.
2. Promíchejte s natrhaným koprem, nasolte a zalijte studenou vodou. Nechte minimálně 2 hodiny macerovat, ideálně přes noc. Poté vodu slijte a podle chuti dosolte.
3. V hrnci smíchejte ocet, vodu, med a koření. Krátce povařte.
4. Květák s ředkví dejte do skleniček, zalijte nálevem a uzavřete. Sklenice 10 minut zavařte a poté nechte vychladnout. Skladujte v chladu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY