×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Nakládané cibulky s medem

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s...
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na...
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Nakládané cibulky s medem

Co budete potřebovat

280 g jarních nebo malých (perlových) cibulek, očištěných
120 ml bílého vinného octa
170 g medu
2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
5 kuliček černého pepře
mořská sůl
2 snítky čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

Očištěné cibulky vsypte do hrnce s vodou a nechte je přejít varem. Pak je ihned odstavte, sceďte a propláchněte studenou vodou. Nechte okapat. Vyskládejte je do připravených sterilizovaných zavařovacích sklenic. V hrnci smíchejte ocet, med, 60 ml vody a citronovou šťávu, přidejte pepř, ¼ lžičky soli, rozmarýn a přiveďte k varu. Svařte a horké nalijte na cibulky. Zatižte je, aby byly ponořené. Nechte zcela vychladnout. Můžete je podávat ihned po vychladnutí, nebo je uložte do ledničky, vydrží tam až 1 týden.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nakládané cibulky s medem

Velmi snadné Rozmarýn Magazín 11/2015
(0)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

280 g jarních nebo malých (perlových) cibulek, očištěných
120 ml bílého vinného octa
170 g medu
2 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy
5 kuliček černého pepře
mořská sůl
2 snítky čerstvého rozmarýnu

Jak na to?

Očištěné cibulky vsypte do hrnce s vodou a nechte je přejít varem. Pak je ihned odstavte, sceďte a propláchněte studenou vodou. Nechte okapat. Vyskládejte je do připravených sterilizovaných zavařovacích sklenic. V hrnci smíchejte ocet, med, 60 ml vody a citronovou šťávu, přidejte pepř, ¼ lžičky soli, rozmarýn a přiveďte k varu. Svařte a horké nalijte na cibulky. Zatižte je, aby byly ponořené. Nechte zcela vychladnout. Můžete je podávat ihned po vychladnutí, nebo je uložte do ledničky, vydrží tam až 1 týden.

Další recepty a články

Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Vepřová roláda s houbovou...
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Citronová bábovka s rozmarýnem
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Bílá klobása s pepperonatou
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu
Losos pečený na kuskusu

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s květináčem
sleva 39 %
15 bodů + 5990 bez bodů 9990

set samozavlažovacího květináče, substrátu a semínek dle výběru
bazalka / oregano / rozmarýn
tymián / majoránka

Konvička 2 l
Různé barevné varianty
sleva 60 %
15 bodů + 1990 bez bodů 4990

plastová konvička vhodná na zalévání rostlin v interiéru i exteriéru

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.