Nakládané cibulky s medem
Ingredience
280 g | jarních nebo malých (perlových) cibulek, očištěných |
120 ml | bílého vinného octa |
170 g | medu |
2 | lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy |
5 | kuliček černého pepře |
mořská sůl | |
2 | snítky čerstvého rozmarýnu |
Postup přípravy
Očištěné cibulky vsypte do hrnce s vodou a nechte je přejít varem. Pak je ihned odstavte, sceďte a propláchněte studenou vodou. Nechte okapat. Vyskládejte je do připravených sterilizovaných zavařovacích sklenic. V hrnci smíchejte ocet, med, 60 ml vody a citronovou šťávu, přidejte pepř, ¼ lžičky soli, rozmarýn a přiveďte k varu. Svařte a horké nalijte na cibulky. Zatižte je, aby byly ponořené. Nechte zcela vychladnout. Můžete je podávat ihned po vychladnutí, nebo je uložte do ledničky, vydrží tam až 1 týden.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY