Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Nakládaná červená řepa

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Nakládaná červená řepa

Co budete potřebovat

1 řepa
2 stroužky česneku
1⁄4 hrsti čerstvého kopru
200 ml octa
1⁄2 lžíce hořčičného semínka
5 kuliček černého pepře
1 bobkový list
1 lžíce cukru
1⁄2 lžíce soli
250 ml vody

Jak na to?

1. Plátky oloupané řepy vložte do uzavíratelné sklenice o objemu 250 ml, tak aby byl 1 cm od okraje volný.

2. Přisypte 2 stroužky oloupaného česneku a kopr.

3. Do hrnce vlijte ocet, vsypte hořčičné semínko, pepř, bobkový list, cukr a sůl. Za stálého míchání přiveďte k varu, aby se cukr rozpustil.

4. Vypněte plamen, vmíchejte ledovou vodu a vlijte nálev k řepě. Krouživými pohyby se sklenicí lehce zatřepte, aby se odstranil vzduch, uzavřete a nechte vychladnout do pokojové teploty.

5. V lednici nechte marinovat nejméně 2 hodiny. Spotřebujte do 1 týdne.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Nakládaná červená řepa

Velmi snadné Nakládaná zelenina Veganské Bezlepkové Bez laktózy Videorecept Magazín 2/2021 Počet porcí: 250 ml
(0)
Jak připravit rychlou nakládanou zeleninu, najdete v našich únorových videích Albert. Zelenina upravená tímto způsobem je velmi chutná, zachovává si v sobě hodně vitaminů a hodí se k masovým i zeleninovým jídlům.

Co budete potřebovat

1 řepa
2 stroužky česneku
1⁄4 hrsti čerstvého kopru
200 ml octa
1⁄2 lžíce hořčičného semínka
5 kuliček černého pepře
1 bobkový list
1 lžíce cukru
1⁄2 lžíce soli
250 ml vody

Jak na to?

1. Plátky oloupané řepy vložte do uzavíratelné sklenice o objemu 250 ml, tak aby byl 1 cm od okraje volný.

2. Přisypte 2 stroužky oloupaného česneku a kopr.

3. Do hrnce vlijte ocet, vsypte hořčičné semínko, pepř, bobkový list, cukr a sůl. Za stálého míchání přiveďte k varu, aby se cukr rozpustil.

4. Vypněte plamen, vmíchejte ledovou vodu a vlijte nálev k řepě. Krouživými pohyby se sklenicí lehce zatřepte, aby se odstranil vzduch, uzavřete a nechte vychladnout do pokojové teploty.

5. V lednici nechte marinovat nejméně 2 hodiny. Spotřebujte do 1 týdne.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Biskupský chlebíček
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Sýrové bulky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Mandlové hvězdičky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky
Ořechové košíčky

Inspirujte se podobnými recepty