Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

50 g čočky
40 g sádla
1 cibule
1 chilli paprička
150 g kořenové zeleniny
2 lžíce krupice
2 lžíce čerstvé saturejky
500 g čerstvých hub
2 stroužky česneku
sůl
petrželka

Postup přípravy

Den předem namočte přebranou čočku do studené vody.
Na sádle osmažte nakrájenou cibuli, chilli papričku a  nakrájenou kořenovou zeleninu. Přisypte krupici a  zalijte litrem a  půl studené vody. Přidejte scezenou čočku a  saturejku a  dejte vařit.
Po chvíli přisypte nakrájené houby a  vařte, až čočka změkne. Hotovou polévku dochuťte česnekem utřeným se solí a posypte petrželkou. Podávejte ideálně s  čerstvým chlebem.

Pomohl vám recept?
4hodnocení4

Další videorecepty