Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Mrkvový guláš

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Mrkvový guláš

Co budete potřebovat

2 lžíce slunečnicového oleje
1 kg libového hovězího masa, nakrájeného na kusy
1 cibule, nakrájená nahrubo
10 mrkví, nakrájených na větší kusy
2 lžíce hladké mouky
500 ml tmavého piva
1 hovězí masoxová kostka
sůl a pepř podle chuti
špetka cukru
3 bobkové listy
1 větší snítka tymiánu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. Olej rozpalte v litinovém kastrolu či pekáčku (ideální je s pokličkou) a opečte na něm důkladně maso ze všech stran, aby se zatáhlo a zhnědlo. Mělo by to trvat asi deset minut. Potom maso vyndejte a v kastrolu opečte cibuli s mrkví, dokud neztmavnou – pak je posypte moukou a zamíchejte. Maso vraťte k zelenině i se šťávou, promíchejte, podlijte pivem a přidejte rozdrobenou kostku masoxu. Ochuťte solí, pepřem, cukrem, přidejte i bobkový list s tymiánem a pár minut povařte. Přiklopte a pečte asi dvě a půl hodiny, dokud maso úplně nezměkne. Podávejte s bramborovou nebo celerovou kaší.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mrkvový guláš

Hlavní chod Velmi snadné Česká Dušení Tymián Magazín 1/2010
Průměrné hodnocení 4 (29)

Co budete potřebovat

2 lžíce slunečnicového oleje
1 kg libového hovězího masa, nakrájeného na kusy
1 cibule, nakrájená nahrubo
10 mrkví, nakrájených na větší kusy
2 lžíce hladké mouky
500 ml tmavého piva
1 hovězí masoxová kostka
sůl a pepř podle chuti
špetka cukru
3 bobkové listy
1 větší snítka tymiánu

Jak na to?

Troubu předehřejte na 160 °C. Olej rozpalte v litinovém kastrolu či pekáčku (ideální je s pokličkou) a opečte na něm důkladně maso ze všech stran, aby se zatáhlo a zhnědlo. Mělo by to trvat asi deset minut. Potom maso vyndejte a v kastrolu opečte cibuli s mrkví, dokud neztmavnou – pak je posypte moukou a zamíchejte. Maso vraťte k zelenině i se šťávou, promíchejte, podlijte pivem a přidejte rozdrobenou kostku masoxu. Ochuťte solí, pepřem, cukrem, přidejte i bobkový list s tymiánem a pár minut povařte. Přiklopte a pečte asi dvě a půl hodiny, dokud maso úplně nezměkne. Podávejte s bramborovou nebo celerovou kaší.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Bramborový guláš s mletým...
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Guláš z hlívy ústřičné
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš
Hovězí guláš

Inspirujte se podobnými recepty