×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mozzarellové sendviče s chorizem

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Mozzarellové sendviče s chorizem

Co budete potřebovat

8 plátků toustového chleba
250 g mozzarelly, nakrájené na plátky
100 g choriza, nakrájeného na tenké plátky a osmahnutého dokřupava
12 lístků bazalky
140 g rajčatového čatní
3 vejce, lehce našlehaná
60 ml smetany ke šlehání
olivový olej na potření

Jak na to?

Na čtyři plátky toustového chleba rozdělím polovinu mozzarelly, na ni rozdělím chorizo, bazalku, rajčatové čatní a nakonec druhou polovinu mozzarelly.
V široké a mělké misce prošlehám vejce se smetanou a zbylé plátky toustového chleba namočím po jedné straně do vaječné směsi. Vajíčkovou stranou přiklopím na poslední vrstvu s mozzarellou a sendviče přimáčknu.
Všem sendvičům odkrojím kůrky a prsty přitisknu okraje. Sendviče krátce ponořím do vaječné směsi a postupně je opékám ve velké nepřilnavé pánvi, lehce vymazané olejem. Sendviče opeču dozlatova, zakryté, 4 minuty z každé strany.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mozzarellové sendviče s chorizem

Snadné Česká Piknik Magazín 11/2014
Průměrné hodnocení 4 (3)

Co budete potřebovat

8 plátků toustového chleba
250 g mozzarelly, nakrájené na plátky
100 g choriza, nakrájeného na tenké plátky a osmahnutého dokřupava
12 lístků bazalky
140 g rajčatového čatní
3 vejce, lehce našlehaná
60 ml smetany ke šlehání
olivový olej na potření

Jak na to?

Na čtyři plátky toustového chleba rozdělím polovinu mozzarelly, na ni rozdělím chorizo, bazalku, rajčatové čatní a nakonec druhou polovinu mozzarelly.
V široké a mělké misce prošlehám vejce se smetanou a zbylé plátky toustového chleba namočím po jedné straně do vaječné směsi. Vajíčkovou stranou přiklopím na poslední vrstvu s mozzarellou a sendviče přimáčknu.
Všem sendvičům odkrojím kůrky a prsty přitisknu okraje. Sendviče krátce ponořím do vaječné směsi a postupně je opékám ve velké nepřilnavé pánvi, lehce vymazané olejem. Sendviče opeču dozlatova, zakryté, 4 minuty z každé strany.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat