Mlynářská veka s mozzarellou a rajčaty
Ingredience
300 g | cherry rajčat |
30 ml | olivového oleje |
sůl | |
pepř | |
1 | Mlynářská veka z Albertova pekařství |
200 g | žervé |
2 | mozzarelly |
2 | hrsti baby špenátu |
1 | lžíce bazalkového pesta |
1 | hrst čerstvé bazalky |
Postup přípravy
1. Na plech dejte omytá cherry rajčata. Zakápněte je 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete. Rajčata pečte v předehřáté troubě na 200 °C 12 minut.
2. Veku rozkrojte napůl a odkrojte okraje. Pak každou polovinu podélně rozkrojte na 2 části. Pokapejte je zbývajícím olejem a opečte z vnitřní strany na grilovací pánvi.
3. Opečené veky potřete žervé, nahoru natrhejte kousky mozzarelly, ozdobte špenátem a pečenými cherry rajčaty. Takto připravené opečené bagety s mozzarellou pokapejte pestem a dozdobte čerstvou bazalkou. Albert přeje dobrou chuť.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY