Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Mlynářská veka s mozzarellou a rajčaty

Mlynářská veka s mozzarellou a rajčaty

Ingredience

300 g cherry rajčat
30 ml olivového oleje
sůl
pepř
1 Mlynářská veka z Albertova pekařství
200 g žervé
2 mozzarelly
2 hrsti baby špenátu
1 lžíce bazalkového pesta
1 hrst čerstvé bazalky

Postup přípravy

1. Na plech dejte omytá cherry rajčata. Zakápněte je 1 lžící olivového oleje, osolte a opepřete. Rajčata pečte v předehřáté troubě na 200 °C 12 minut.

2. Veku rozkrojte napůl a odkrojte okraje. Pak každou polovinu podélně rozkrojte na 2 části. Pokapejte je zbývajícím olejem a opečte z vnitřní strany na grilovací pánvi.

3. Opečené veky potřete žervé, nahoru natrhejte kousky mozzarelly, ozdobte špenátem a pečenými cherry rajčaty. Takto připravené opečené bagety s mozzarellou pokapejte pestem a dozdobte čerstvou bazalkou. Albert přeje dobrou chuť.

Pomohl vám recept?
7hodnocení3

Další videorecepty