Mlynářská veka s lososem
Ingredience
1 | Mlynářská veka z Albertova pekařství |
200 g | čerstvého smetanového sýra |
15 g | zakysané smetany |
50 g | parmazánu |
3 | snítky čerstvého tymiánu |
sůl | |
pepř | |
100 g | uzeného lososa |
100 g | okurky |
1 | limeta |
1 | hrst mikrobylinek – hrášku |
Postup přípravy
1. Mlynářskou veku nakrájejte na 1–1,5 cm široké plátky.
2. V misce utřete smetanový sýr, zakysanou smetanu, najemno nastrouhaný parmazán, nasekaný tymián, sůl a pepř.
3. Chlebíčky namažte připravenou pomazánkou a ozdobte plátky uzeného lososa.
4. Omytou okurku nakrájejte zešikma na tenké plátky a poklaďte je kolem lososa.
5. Lososové chlebíčky zakápněte šťávou z limety a ozdobte mikrobylinkami. Albert přeje dobrou chuť.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY