
Mlynářská veka s lososem
Postup přípravy
1. Mlynářskou veku nakrájejte na 1–1,5 cm široké plátky.
2. V misce utřete smetanový sýr, zakysanou smetanu, najemno nastrouhaný parmazán, nasekaný tymián, sůl a pepř.
3. Chlebíčky namažte připravenou pomazánkou a ozdobte plátky uzeného lososa.
4. Omytou okurku nakrájejte zešikma na tenké plátky a poklaďte je kolem lososa.
5. Lososové chlebíčky zakápněte šťávou z limety a ozdobte mikrobylinkami. Albert přeje dobrou chuť.
Pomohl vám recept?
6hodnocení3
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod