Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít
Mlynářská veka s lososem

Mlynářská veka s lososem

Ingredience

1 Mlynářská veka z Albertova pekařství
200 g čerstvého smetanového sýra
15 g zakysané smetany
50 g parmazánu
3 snítky čerstvého tymiánu
sůl
pepř
100 g uzeného lososa
100 g okurky
1 limeta
1 hrst mikrobylinek – hrášku

Postup přípravy

1. Mlynářskou veku nakrájejte na 1–1,5 cm široké plátky.

2. V misce utřete smetanový sýr, zakysanou smetanu, najemno nastrouhaný parmazán, nasekaný tymián, sůl a pepř.

3. Chlebíčky namažte připravenou pomazánkou a ozdobte plátky uzeného lososa.

4. Omytou okurku nakrájejte zešikma na tenké plátky a poklaďte je kolem lososa.

5. Lososové chlebíčky zakápněte šťávou z limety a ozdobte mikrobylinkami. Albert přeje dobrou chuť.

Pomohl vám recept?
6hodnocení3

Další videorecepty