
Mistrovský chleba s roastbeefem
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 130 °C. Maso osolte a opepřete. Vetřete worcesterskou omáčku, obložte tymiánem a svažte provázkem. Na olivovém oleji zprudka opečte na pánvi ze všech stran. Dejte do pekáče, namažte 4 lžícemi hořčice a pečte v troubě 45 minut.
2. Po vyjmutí z trouby zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočinout. Krájejte na tenké plátky.
3. Plátky chleba nasucho opečte na pánvi. Krajíc namažte hořčicí, sýrem cottage, obložte zelím, podélně nakrájenými okurkami, roastbeefem, rukolou a přiklopte druhým krajícem.
4. Rozkrojte sendvič na dva díly, spojte dřívky a na ozdobu napíchněte ještě po dvou okurkách.
Pomohl vám recept?
4hodnocení2
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod