Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

500 g nízkého roštěnce
sůl
pepř
50 ml worcesterské omáčky
4 snítky tymiánu
10 ml olivového oleje
7 lžic dijonské hořčice
4 plátky Mistrovského chleba Albert
100 g sýru cottage
8 lžic červeného kysaného zelí
12 nakládaných okurek
2 hrsti rukoly

Postup přípravy

1. Troubu předehřejte na 130 °C. Maso osolte a opepřete. Vetřete worcesterskou omáčku, obložte tymiánem a svažte provázkem. Na olivovém oleji zprudka opečte na pánvi ze všech stran. Dejte do pekáče, namažte 4 lžícemi hořčice a pečte v troubě 45 minut.
2. Po vyjmutí z trouby zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočinout. Krájejte na tenké plátky.
3. Plátky chleba nasucho opečte na pánvi. Krajíc namažte hořčicí, sýrem cottage, obložte zelím, podélně nakrájenými okurkami, roastbeefem, rukolou a přiklopte druhým krajícem.
4. Rozkrojte sendvič na dva díly, spojte dřívky a na ozdobu napíchněte ještě po dvou okurkách.

Pomohl vám recept?
4hodnocení2

Další videorecepty