×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mistrovský chleba s roastbeefem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Mistrovský chleba s roastbeefem

Co budete potřebovat

500 g nízkého roštěnce
sůl
pepř
50 ml worcesterské omáčky
4 snítky tymiánu
10 ml olivového oleje
7 lžic dijonské hořčice
4 plátky Mistrovského chleba
100 g sýru cottage
8 lžic červeného kysaného zelí
12 nakládaných okurek
2 hrsti rukoly

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 130 °C. Maso osolte a opepřete. Vetřete worcesterskou omáčku, obložte tymiánem a svažte provázkem. Na olivovém oleji zprudka opečte na pánvi ze všech stran. Dejte do pekáče, namažte 4 lžícemi hořčice a pečte v troubě 45 minut.
2. Po vyjmutí z trouby zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočinout. Krájejte na tenké plátky.
3. Plátky chleba nasucho opečte na pánvi. Krajíc namažte hořčicí, sýrem cottage, obložte zelím, podélně nakrájenými okurkami, roastbeefem, rukolou a přiklopte druhým krajícem.
4. Rozkrojte sendvič na dva díly, spojte dřívky a na ozdobu napíchněte ještě po dvou okurkách.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mistrovský chleba s roastbeefem

Hlavní chod Snadné Chuťovky Něco lehkého Magazín 9/2019 Počet porcí: 4
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

500 g nízkého roštěnce
sůl
pepř
50 ml worcesterské omáčky
4 snítky tymiánu
10 ml olivového oleje
7 lžic dijonské hořčice
4 plátky Mistrovského chleba
100 g sýru cottage
8 lžic červeného kysaného zelí
12 nakládaných okurek
2 hrsti rukoly

Jak na to?

1. Troubu předehřejte na 130 °C. Maso osolte a opepřete. Vetřete worcesterskou omáčku, obložte tymiánem a svažte provázkem. Na olivovém oleji zprudka opečte na pánvi ze všech stran. Dejte do pekáče, namažte 4 lžícemi hořčice a pečte v troubě 45 minut.
2. Po vyjmutí z trouby zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočinout. Krájejte na tenké plátky.
3. Plátky chleba nasucho opečte na pánvi. Krajíc namažte hořčicí, sýrem cottage, obložte zelím, podélně nakrájenými okurkami, roastbeefem, rukolou a přiklopte druhým krajícem.
4. Rozkrojte sendvič na dva díly, spojte dřívky a na ozdobu napíchněte ještě po dvou okurkách.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty