Mistrovský chleba s roastbeefem
Ingredience
500 g | nízkého roštěnce |
sůl | |
pepř | |
50 ml | worcesterské omáčky |
4 | snítky tymiánu |
10 ml | olivového oleje |
7 | lžic dijonské hořčice |
4 | plátky Mistrovského chleba Albert |
100 g | sýru cottage |
8 | lžic červeného kysaného zelí |
12 | nakládaných okurek |
2 | hrsti rukoly |
Postup přípravy
1. Troubu předehřejte na 130 °C. Maso osolte a opepřete. Vetřete worcesterskou omáčku, obložte tymiánem a svažte provázkem. Na olivovém oleji zprudka opečte na pánvi ze všech stran. Dejte do pekáče, namažte 4 lžícemi hořčice a pečte v troubě 45 minut.
2. Po vyjmutí z trouby zabalte do alobalu a nechte 15 minut odpočinout. Krájejte na tenké plátky.
3. Plátky chleba nasucho opečte na pánvi. Krajíc namažte hořčicí, sýrem cottage, obložte zelím, podélně nakrájenými okurkami, roastbeefem, rukolou a přiklopte druhým krajícem.
4. Rozkrojte sendvič na dva díly, spojte dřívky a na ozdobu napíchněte ještě po dvou okurkách.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY