Od 27. 12. je omezena otevírací doba prodejen do 21:00 hod a zákaz prodeje vybraného zboží.
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

Bio v akci

V hypermarketech Albert nyní najdete Bio nabídku v extra katalogu. Zkuste to s Bio i vy!

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Míša řezy bez mouky

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Míša řezy bez mouky

Co budete potřebovat

5 vajec
100 g krystalového cukru
50 g kakaa holandského typu
1 jemný tvaroh (vanička)
200 ml smetany ke šlehání
1 sáček vanilkového cukru

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 190 °C a plech potáhněte pečicím papírem. Oddělte bílky a žloutky. Žloutky vyšlehejte s cukrem na světlý krém. Bílky v jiné misce vyšlehejte na pevný sníh. Do žloutkové směsi vmíchejte kakao a opatrně zapracujte bílky. Těsto rozetřete na připravený plech a pečte cca 8 minut, aby zpevnilo. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout.
Tvaroh prošlehejte se smetanou a vanilkovým cukrem dohladka. Korpus rozpulte, jednu polovinu potřete krémem, druhou ho přiklopte a nechte vychladnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Míša řezy bez mouky

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (294)

Co budete potřebovat

5 vajec
100 g krystalového cukru
50 g kakaa holandského typu
1 jemný tvaroh (vanička)
200 ml smetany ke šlehání
1 sáček vanilkového cukru

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 190 °C a plech potáhněte pečicím papírem. Oddělte bílky a žloutky. Žloutky vyšlehejte s cukrem na světlý krém. Bílky v jiné misce vyšlehejte na pevný sníh. Do žloutkové směsi vmíchejte kakao a opatrně zapracujte bílky. Těsto rozetřete na připravený plech a pečte cca 8 minut, aby zpevnilo. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout.
Tvaroh prošlehejte se smetanou a vanilkovým cukrem dohladka. Korpus rozpulte, jednu polovinu potřete krémem, druhou ho přiklopte a nechte vychladnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Arašídová čokoláda s...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Beskydské strapačky se zelím a...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bezlepkové fusilli s tomatovou...
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda
Bílá čokoláda

Inspirujte se podobnými recepty