×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Míša řezy bez mouky

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Míša řezy bez mouky

Co budete potřebovat

5 vajec
100 g krystalového cukru
50 g kakaa holandského typu
1 jemný tvaroh (vanička)
200 ml smetany ke šlehání
1 sáček vanilkového cukru

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 190 °C a plech potáhněte pečicím papírem. Oddělte bílky a žloutky. Žloutky vyšlehejte s cukrem na světlý krém. Bílky v jiné misce vyšlehejte na pevný sníh. Do žloutkové směsi vmíchejte kakao a opatrně zapracujte bílky. Těsto rozetřete na připravený plech a pečte cca 8 minut, aby zpevnilo. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout.
Tvaroh prošlehejte se smetanou a vanilkovým cukrem dohladka. Korpus rozpulte, jednu polovinu potřete krémem, druhou ho přiklopte a nechte vychladnout.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Míša řezy bez mouky

Snadné Magazín 10/2015
Průměrné hodnocení 4 (245)

Co budete potřebovat

5 vajec
100 g krystalového cukru
50 g kakaa holandského typu
1 jemný tvaroh (vanička)
200 ml smetany ke šlehání
1 sáček vanilkového cukru

Jak na to?

Rozehřejte troubu na 190 °C a plech potáhněte pečicím papírem. Oddělte bílky a žloutky. Žloutky vyšlehejte s cukrem na světlý krém. Bílky v jiné misce vyšlehejte na pevný sníh. Do žloutkové směsi vmíchejte kakao a opatrně zapracujte bílky. Těsto rozetřete na připravený plech a pečte cca 8 minut, aby zpevnilo. Vyjměte z trouby a nechte zchladnout.
Tvaroh prošlehejte se smetanou a vanilkovým cukrem dohladka. Korpus rozpulte, jednu polovinu potřete krémem, druhou ho přiklopte a nechte vychladnout.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Alpský knedlík s vanilkovou...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Bomba bombardino zahřeje po...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Brambory v pánvi aneb tyrolský...
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh
Citrusový fresh

Inspirujte se podobnými recepty