×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Minestrone

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Minestrone

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 pokrájená cibule
1 rozdrcený stroužek česneku
2 pokrájené stonky celeru
1 najemno nakrájený pórek
1 pokrájená mrkev
400 g konzervovaných pokrájených rajčat
1 l kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 pokrájená cuketa
½ pokrájené malé hlávky zelí
1 bobkový list
100 g konzervovaných fazolí
8 malých kapustiček; kapustičky
1 lžíce nasekané petrželky
sůl
pepř

Jak na to?

V hrnci rozehřejte olej a při mírné teplotě na něm 3 minuty smažte cibuli, česnek, celer, pórek a mrkev. Přidejte rajčata, vývar, cuketu, zelí, bobkový list a pokrájené kapustičky. Přiveďte k varu a 10 minut lehce povařte. Ke konci varu přidejte fazole, sůl a pepř. Polévku dobře promíchejte a vařte dalších 8 minut – občas ji zamíchejte. Před podáváním přidejte petrželku a ještě jednou dobře promíchejte.

TIP:
Tato polévka bude mít lepší chuť, když ji uvaříte předem a jen ohřejete. Zakryjte ji a nechte v ledničce, aby se jednotlivé chutě spojily.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Minestrone

Polévka Snadné Italská Chuťovky Petržel kadeřavá , Rajče
Průměrné hodnocení 4 (17)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

2 lžíce olivového oleje
1 pokrájená cibule
1 rozdrcený stroužek česneku
2 pokrájené stonky celeru
1 najemno nakrájený pórek
1 pokrájená mrkev
400 g konzervovaných pokrájených rajčat
1 l kuřecího nebo zeleninového vývaru
1 pokrájená cuketa
½ pokrájené malé hlávky zelí
1 bobkový list
100 g konzervovaných fazolí
8 malých kapustiček; kapustičky
1 lžíce nasekané petrželky
sůl
pepř

Jak na to?

V hrnci rozehřejte olej a při mírné teplotě na něm 3 minuty smažte cibuli, česnek, celer, pórek a mrkev. Přidejte rajčata, vývar, cuketu, zelí, bobkový list a pokrájené kapustičky. Přiveďte k varu a 10 minut lehce povařte. Ke konci varu přidejte fazole, sůl a pepř. Polévku dobře promíchejte a vařte dalších 8 minut – občas ji zamíchejte. Před podáváním přidejte petrželku a ještě jednou dobře promíchejte.

TIP:
Tato polévka bude mít lepší chuť, když ji uvaříte předem a jen ohřejete. Zakryjte ji a nechte v ledničce, aby se jednotlivé chutě spojily.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.