1
Jahody a borůvky očistěte. Část ovoce přepulte, část nechte v celku a odložte stranou.
2
Listové těsto rozdělte na dvě poloviny a vyválejte na šířku 2 mm. Plech vyložte pečicím papírem. Obě listová těsta dejte zvlášť na plech, přikryjte kusem pečicího papíru a zatěžkejte dalším plechem, aby se těsto nezvedlo. Takto připravené těsto pečte v předehřáté troubě na 165 °C 25 minut.
3
Z upečených těst sejměte plech a nechte je zcela vychladnout. Troubu rozehřejte na program gril na 240 °C. Celý povrch listových těst jemně posypte dvěma lžícemi moučkového cukru. Cukr grilujte, dokud nezíská zlatavou barvu.
4
Těsta zarovnejte seříznutím křivých okrajů a rozřízněte na stejně velké obdélníky 13 × 4 cm.
5
Do šlehačky Kunín de luxe 40 % přidejte vanilkový extrakt a zbylý moučkový cukr vyšlehejte do zhoustnutí.
6
Zdobicím pytlíkem postupně naneste vanilkový krém jako malé pusinky, vrstvu po vrstvě. Vrchní část dezertu zdobte jahodami, borůvkami a zbylým krémem.
1
Jahody a borůvky očistěte. Část ovoce přepulte, část nechte v celku a odložte stranou.
2
Listové těsto rozdělte na dvě poloviny a vyválejte na šířku 2 mm. Plech vyložte pečicím papírem. Obě listová těsta dejte zvlášť na plech, přikryjte kusem pečicího papíru a zatěžkejte dalším plechem, aby se těsto nezvedlo. Takto připravené těsto pečte v předehřáté troubě na 165 °C 25 minut.
3
Z upečených těst sejměte plech a nechte je zcela vychladnout. Troubu rozehřejte na program gril na 240 °C. Celý povrch listových těst jemně posypte dvěma lžícemi moučkového cukru. Cukr grilujte, dokud nezíská zlatavou barvu.
4
Těsta zarovnejte seříznutím křivých okrajů a rozřízněte na stejně velké obdélníky 13 × 4 cm.
5
Do šlehačky Kunín de luxe 40 % přidejte vanilkový extrakt a zbylý moučkový cukr vyšlehejte do zhoustnutí.
6
Zdobicím pytlíkem postupně naneste vanilkový krém jako malé pusinky, vrstvu po vrstvě. Vrchní část dezertu zdobte jahodami, borůvkami a zbylým krémem.