Medový zimní salát
Ingredience
1 | máslová dýně, nakrájená na klínky |
2 | červené cibule, nakrájené na klínky |
3 | petržele, nakrájené na kolečka |
3 | lžíce olivového oleje BASIC |
sůl a čerstvě mletý pepř BASIC | |
1–2 | lžíce tekutého medu BASIC |
1 | malá ciabatta, nakrájená na kousky |
1 | lžíce slunečnicových semínek AQ |
1 | malý balíček baby špenátových lístků |
2 | lžíce bílého vinného octa |
1 | lžička dijonské hořčice |
Postup přípravy
Předehřejte troubu na 220°C. Zeleninu rozložte na plech, pokapejte polovinou oleje, osolte a opepřete. Pečte 20 minut, občas zeleninu otočte. Pak ji pokapejte medem, přisypte kousky pečiva a slunečnicová semínka a pečte ještě 5 minut. Špenátové lístky dejte do mísy a přisypte k nim pečenou zeleninu, pečivo a semínka. Prošlehejte vinný ocet, hořčici a zbývající olej a zálivku smíchejte se zeleninou. Ihned podávejte.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY