×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Medový zimní salát

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Medový zimní salát

Co budete potřebovat

1 máslová dýně, nakrájená na klínky
2 červené cibule, nakrájené na klínky
3 petržele, nakrájené na kolečka
3 lžíce olivového oleje BASIC
sůl a čerstvě mletý pepř BASIC
1–2 lžíce tekutého medu BASIC
1 malá ciabatta, nakrájená na kousky
1 lžíce slunečnicových semínek AQ
1 malý balíček baby špenátových lístků
2 lžíce bílého vinného octa
1 lžička dijonské hořčice

Jak na to?

Předehřejte troubu na 220°C. Zeleninu rozložte na plech, pokapejte polovinou oleje, osolte a opepřete. Pečte 20 minut, občas zeleninu otočte. Pak ji pokapejte medem, přisypte kousky pečiva a slunečnicová semínka a pečte ještě 5 minut. Špenátové lístky dejte do mísy a přisypte k nim pečenou zeleninu, pečivo a semínka. Prošlehejte vinný ocet, hořčici a zbývající olej a zálivku smíchejte se zeleninou. Ihned podávejte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Medový zimní salát

Snadné Česká Saláty Petržel kadeřavá Magazín 2/2015
Průměrné hodnocení 4 (4)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

1 máslová dýně, nakrájená na klínky
2 červené cibule, nakrájené na klínky
3 petržele, nakrájené na kolečka
3 lžíce olivového oleje BASIC
sůl a čerstvě mletý pepř BASIC
1–2 lžíce tekutého medu BASIC
1 malá ciabatta, nakrájená na kousky
1 lžíce slunečnicových semínek AQ
1 malý balíček baby špenátových lístků
2 lžíce bílého vinného octa
1 lžička dijonské hořčice

Jak na to?

Předehřejte troubu na 220°C. Zeleninu rozložte na plech, pokapejte polovinou oleje, osolte a opepřete. Pečte 20 minut, občas zeleninu otočte. Pak ji pokapejte medem, přisypte kousky pečiva a slunečnicová semínka a pečte ještě 5 minut. Špenátové lístky dejte do mísy a přisypte k nim pečenou zeleninu, pečivo a semínka. Prošlehejte vinný ocet, hořčici a zbývající olej a zálivku smíchejte se zeleninou. Ihned podávejte.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.