Medový cheesecake
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 160 °C. Sušenky rozmělněte do mísy, přidejte k nim většinu mandlových plátků (nasekaných) a rozpuštěné máslo a prohněťte do hrubší, ale kompaktní hmoty. Tu natlačte do oválné zapékací mísy (cca 23cm) a dejte na
deset minut péct. Jogurt našlehejte s mascarpone, vejcem, jemně nastrouhanou kůrou z citronu a většinou medu. Směs vlijte na základ, zakryjte alobalem a pečte hodinu. Odklopte a patnáct minut dopečte.
Podávejte posypané zbylými mandlemi a přelité zbylým medem.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Medový cheesecake
Co budete potřebovat
Jak na to?
Troubu předehřejte na 160 °C. Sušenky rozmělněte do mísy, přidejte k nim většinu mandlových plátků (nasekaných) a rozpuštěné máslo a prohněťte do hrubší, ale kompaktní hmoty. Tu natlačte do oválné zapékací mísy (cca 23cm) a dejte na
deset minut péct. Jogurt našlehejte s mascarpone, vejcem, jemně nastrouhanou kůrou z citronu a většinou medu. Směs vlijte na základ, zakryjte alobalem a pečte hodinu. Odklopte a patnáct minut dopečte.
Podávejte posypané zbylými mandlemi a přelité zbylým medem.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio