Medový cheesecake
Ingredience
100 g | zázvorových sušenek |
85 g | mandlových plátků |
50 g | másla |
125 ml | jogurtu |
370 g | mascarpone |
1 | vejce |
1 | citron |
125 ml | medu |
Postup přípravy
Troubu předehřejte na 160 °C. Sušenky rozmělněte do mísy, přidejte k nim většinu mandlových plátků (nasekaných) a rozpuštěné máslo a prohněťte do hrubší, ale kompaktní hmoty. Tu natlačte do oválné zapékací mísy (cca 23cm) a dejte na
deset minut péct. Jogurt našlehejte s mascarpone, vejcem, jemně nastrouhanou kůrou z citronu a většinou medu. Směs vlijte na základ, zakryjte alobalem a pečte hodinu. Odklopte a patnáct minut dopečte.
Podávejte posypané zbylými mandlemi a přelité zbylým medem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY