Na základě nařízení vlády upravujeme otvírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Medové trubičky

Inspirujte se podobnými recepty

Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se...
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se slaným...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se sýrovým...

Medové trubičky

Co budete potřebovat

300 g hladké mouky
200 g moučkového cukru
1 vejce + 1 žloutek
50–70 g medu
1/2 lžičky jedlé sody
100 g tmavé čokolády
Na náplň:
1 plechovka Salka
250 g másla

Jak na to?

Z mouky, cukru, vejce a žloutku, medu i sody vypracujte těsto. Vyválejte ho na tenký plát, vykrájejte z něj kolečka a ta namotejte na kovové trubičky. Pečte v troubě vyhřáté na 160 °C 15 minut. Ještě teplé sundávejte z trubiček. Nechte zcela vychladnout. Pak konce namáčejte v rozehřáté čokoládě. Zavřenou plechovku Salka vařte asi 2 hodiny ve vodě, nechte zchladnout, pak našlehejte se změklým máslem do krému. Krémem plňte trubičky.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Medové trubičky

Dezert Snadné Česká Cukroví Vánoce Vánoční cukroví Magazín 12/2013
Průměrné hodnocení 3 (238)

Co budete potřebovat

300 g hladké mouky
200 g moučkového cukru
1 vejce + 1 žloutek
50–70 g medu
1/2 lžičky jedlé sody
100 g tmavé čokolády
Na náplň:
1 plechovka Salka
250 g másla

Jak na to?

Z mouky, cukru, vejce a žloutku, medu i sody vypracujte těsto. Vyválejte ho na tenký plát, vykrájejte z něj kolečka a ta namotejte na kovové trubičky. Pečte v troubě vyhřáté na 160 °C 15 minut. Ještě teplé sundávejte z trubiček. Nechte zcela vychladnout. Pak konce namáčejte v rozehřáté čokoládě. Zavřenou plechovku Salka vařte asi 2 hodiny ve vodě, nechte zchladnout, pak našlehejte se změklým máslem do krému. Krémem plňte trubičky.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Inspirujte se podobnými recepty

Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Martinské rohlíčky s ořechovou...
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Domácí vaječný koňak
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se...
Tmavé linecké se slaným...
Tmavé linecké se slaným...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se...
Hrášková polévka se sýrovým...
Hrášková polévka se sýrovým...

Inspirujte se podobnými recepty