Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

300 g hladké mouky
200 g moučkového cukru
1 vejce + 1 žloutek
50–70 g medu
1/2 lžičky jedlé sody
100 g tmavé čokolády
Na náplň:
1 plechovka Salka
250 g másla

Postup přípravy

Z mouky, cukru, vejce a žloutku, medu i sody vypracujte těsto. Vyválejte ho na tenký plát, vykrájejte z něj kolečka a ta namotejte na kovové trubičky. Pečte v troubě vyhřáté na 160 °C 15 minut. Ještě teplé sundávejte z trubiček. Nechte zcela vychladnout. Pak konce namáčejte v rozehřáté čokoládě. Zavřenou plechovku Salka vařte asi 2 hodiny ve vodě, nechte zchladnout, pak našlehejte se změklým máslem do krému. Krémem plňte trubičky.

Pomohl vám recept?
512hodnocení3

Další videorecepty