Medová krůtí prsa s pečenou zeleninou
Ingredience
4 | lžíce másla |
1 | lžíce medu |
1 | hrst čerstvého tymiánu |
1 | lžička oregana |
800 g | krůtích prsou |
sůl, pepř | |
1 | cuketa |
1 | červená paprika |
1 | žlutá paprika |
8 | cherry rajčat |
8 | ředkviček |
100 g | červeného zelí |
100 g | žampionů |
10 | stroužků česneku |
150 ml | olivového oleje |
Postup přípravy
1. Změklé máslo nakrájejte na kostky, dejte do misky a vidličkou smíchejte s medem, tymiánem a oreganem. Směsí obalte omytá a osušená krůtí prsa. Osolte je a opepřete dle chuti.
2. Maso přesuňte do velké zapékací mísy. Všechnu zeleninu důkladně omyjte, očistěte a pokrájejte na kousky. Očištěné žampiony pokrájejte na plátky. Zeleninu a žampiony promíchejte s neoloupanými stroužky česneku, olejem, solí a pepřem.
3. Maso obložte připravenou zeleninou a pečte v troubě předehřáté na 190 °C dozlatova.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY