
Medová kachna s jablky
Ač tento recept nepatří mezi nejsnadnější, s naším postupem ho krok po kroku hravě zvládnete. Medová kachna s jablky provoněná tymiánem, medem a červeným vínem za trochu větší úsilí v kuchyni určitě stojí.

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Česká
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení 6 porcí
- Kachna celá 2 kg
- Sůl 4 člž
- Jablko 5 ks
- Tymián sušený 1 člž
- Švestky sušené 50 g
- Kmín celý 2,5 člž
- Vývar kuřecí
- Med 2 plž
- Směs čerstvých bylinek
- Červené víno 150 ml
- Kachna celá 2 kg
- Sůl 4 člž
- Jablko 5 ks
- Tymián sušený 1 člž
- Švestky sušené 50 g
- Kmín celý 2,5 člž
- Vývar kuřecí
- Med 2 plž
- Směs čerstvých bylinek
- Červené víno 150 ml


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.