
Sváteční pomalu pečená kachna po provensálsku
Když se řekne pečená kachna, každému se vybaví ta v kombinaci s dušeným zelím a knedlíkem. Vyzkoušejte něco odvážnějšího. Recept na kachnu po provensálsku na svou sofistikovanou chuť chytne i toho největšího zastánce tradic.

Náročné
Více než 60 minut
0/5
Francouzská
Sváteční
Hlavní chod
Ingredience
Složení 4 porce
- Kachna celá 2 kg
- Cibule 2 ks
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Tymián čerstvý 1 plž
- Česnek 8 strouž.
- Bobkový list 2 ks
- Sůl
- Pepř
- Řapíkatý celer 2 řap.
- Koření provensálské 1 plž
- Rajský protlak 140 g
- Bílé víno suché 125 ml
- Vývar kuřecí 250 ml
- Cukr krupicový
- Olivy zelené 20 ks
- Kachna celá 2 kg
- Cibule 2 ks
- Petrželka čerstvá 1 hrs.
- Tymián čerstvý 1 plž
- Česnek 8 strouž.
- Bobkový list 2 ks
- Sůl
- Pepř
- Řapíkatý celer 2 řap.
- Koření provensálské 1 plž
- Rajský protlak 140 g
- Bílé víno suché 125 ml
- Vývar kuřecí 250 ml
- Cukr krupicový
- Olivy zelené 20 ks


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.