×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Medailonky Italia s rajčatovým salátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s...
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Medailonky Italia s rajčatovým salátem

Co budete potřebovat

300–400 g vepřových medailonků Řeznický pult
marináda Italia
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1–2 plechovky bílých fazolí
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku
lžíce olivového oleje

Jak na to?

1. Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s marinádou Italia. Není třeba přidávat další sůl nebo olej. Nechte minimálně dvě hodiny odležet. Ideálně přes noc.
2. Maso opékejte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3. Limetovou šťávu smíchejte s olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Medailonky Italia s rajčatovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Česká Máta , Petržel kadeřavá , Rajče
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

300–400 g vepřových medailonků Řeznický pult
marináda Italia
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1–2 plechovky bílých fazolí
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku
lžíce olivového oleje

Jak na to?

1. Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s marinádou Italia. Není třeba přidávat další sůl nebo olej. Nechte minimálně dvě hodiny odležet. Ideálně přes noc.
2. Maso opékejte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3. Limetovou šťávu smíchejte s olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou
Bulgurový tabuleh s panenkou

Inspirujte se podobnými recepty