×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Medailonky Italia s rajčatovým salátem

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Medailonky Italia s rajčatovým salátem

Co budete potřebovat

300–400 g vepřových medailonků Řeznický pult
marináda Italia
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1–2 plechovky bílých fazolí
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku
lžíce olivového oleje

Jak na to?

1. Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s marinádou Italia. Není třeba přidávat další sůl nebo olej. Nechte minimálně dvě hodiny odležet. Ideálně přes noc.
2. Maso opékejte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3. Limetovou šťávu smíchejte s olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Medailonky Italia s rajčatovým salátem

Hlavní chod Velmi snadné Česká
Průměrné hodnocení 5 (2)

Co budete potřebovat

300–400 g vepřových medailonků Řeznický pult
marináda Italia
1 lžíce čerstvé limetové šťávy
hrst hladkolisté petrželky AQ
300–400 g cherry rajčat AQ
1–2 plechovky bílých fazolí
100 g čerstvého špenátu
hrst čerstvých mátových lístku
lžíce olivového oleje

Jak na to?

1. Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s marinádou Italia. Není třeba přidávat další sůl nebo olej. Nechte minimálně dvě hodiny odležet. Ideálně přes noc.
2. Maso opékejte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3. Limetovou šťávu smíchejte s olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.

Chutnalo Vám?

S našimi pravidelnými newslettery vám už žádný skvělý recept neuteče. Registrujte se k odběru receptů, získáte skvělou inspiraci (nejen) na víkendové vaření!

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty