Medailonky Italia s rajčatovým salátem
Ingredience
300–400 g | vepřových medailonků Řeznický pult |
marináda Italia | |
1 | lžíce čerstvé limetové šťávy |
hrst hladkolisté petrželky AQ | |
300–400 g | cherry rajčat AQ |
1–2 | plechovky bílých fazolí |
100 g | čerstvého špenátu |
hrst čerstvých mátových lístku | |
lžíce olivového oleje |
Postup přípravy
1. Medailonky dejte do mísy a smíchejte je s marinádou Italia. Není třeba přidávat další sůl nebo olej. Nechte minimálně dvě hodiny odležet. Ideálně přes noc.
2. Maso opékejte z každé strany 6 minut na grilovací pánvi nebo grilu.
3. Limetovou šťávu smíchejte s olejem, nasekanou petrželkou, cherry rajčaty, okapanými fazolemi, špenátem i mátou a podávejte k masu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY