
Mátové pesto s ementálem
Ementál můžete nahradit jiným sýrem s nasládlou chutí, například sýrem Leerdammer.

Velmi snadné
0-15 minut
0/5
Italská
Pesto, dipy, pomazánky
Ingredience
Složení 1 porcí
- Mandle loupané 40 g
- Ementál bloček 60 g
- Petržel hladkolistá 2 hrs.
- Máta 2 hrs.
- Sůl
- Olej olivový 4 plž
- Pepř
- Mandle loupané 40 g
- Ementál bloček 60 g
- Petržel hladkolistá 2 hrs.
- Máta 2 hrs.
- Sůl
- Olej olivový 4 plž
- Pepř


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.