×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Mátové pesto s ementálem

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se...
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s...
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Mátové pesto s ementálem

Co budete potřebovat

40 g oloupaných mandlí
60 g ementálu
2 hrsti máty
2 hrsti hladkolisté petrželky
4 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na suché pánvi opečte mandle dozlatova. Sýr nastrouhejte najemno.
2. Do mixéru vložte všechny suroviny a dohladka rozmixujte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Mátové pesto s ementálem

Předkrm Velmi snadné Italská Něco lehkého Vegetariánské Bezlepkové Máta Magazín 3/2019 Počet porcí: 1 sklenička, 125 ml
(0)
Ementál můžete nahradit jiným sýrem s nasládlou chutí, například sýrem Leerdammer.

Co budete potřebovat

40 g oloupaných mandlí
60 g ementálu
2 hrsti máty
2 hrsti hladkolisté petrželky
4 lžíce olivového oleje
sůl, pepř

Jak na to?

1. Na suché pánvi opečte mandle dozlatova. Sýr nastrouhejte najemno.
2. Do mixéru vložte všechny suroviny a dohladka rozmixujte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Jahodové mojito
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Bylinkový bulgur se špenátem
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Okurková limonáda s vodkou
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...
Cuketové placky ,létající...

Inspirujte se podobnými recepty