
Grilované krůtí klobásy se salátem

Velmi snadné
16-30 minut
5/5
Česká
Grilování
Hlavní chod
Ingredience
Složení 3 porce
- Rajče 500 g
- Fazole bílé sterilované 1 ks
- Salátová okurka 1/2 ks
- Cibule červená 1/2 ks
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Mix listových salátů 1 hrs.
- Olej olivový 6 plž
- Med 1 člž
- Vinný ocet 2 plž
- Sůl
- Pepř
- Klobása drůbeží 3 ks
- Rajče 500 g
- Fazole bílé sterilované 1 ks
- Salátová okurka 1/2 ks
- Cibule červená 1/2 ks
- Bazalka čerstvá 1 hrs.
- Mix listových salátů 1 hrs.
- Olej olivový 6 plž
- Med 1 člž
- Vinný ocet 2 plž
- Sůl
- Pepř
- Klobása drůbeží 3 ks
Příprava
- 1Fazole propláchněte pod studenou vodou, nechte okapat a dejte do mísy.
- 2Rajčata a okurku nakrájejte na menší kousky, cibuli na tenké plátky a přidejte do mísy k fazolím. Nakonec přidejte salátové listy a lístky bazalky a vše lehce promíchejte.
- 3Připravte zálivku smícháním olivového oleje, vinného octa, medu, soli a pepře. Hotovou zálivku přelijte přes salát. Krůtí klobásy dejte na rozpálený gril a opečte ze všech stran. Podávejte s rajčatovým salátem.
- 1Fazole propláchněte pod studenou vodou, nechte okapat a dejte do mísy.
- 2Rajčata a okurku nakrájejte na menší kousky, cibuli na tenké plátky a přidejte do mísy k fazolím. Nakonec přidejte salátové listy a lístky bazalky a vše lehce promíchejte.
- 3Připravte zálivku smícháním olivového oleje, vinného octa, medu, soli a pepře. Hotovou zálivku přelijte přes salát. Krůtí klobásy dejte na rozpálený gril a opečte ze všech stran. Podávejte s rajčatovým salátem.
Hodnocení
Pomohl vám recept?
Ohodnoťte jak vám chutnal


Uložte si ingredience pro váš další nákup
Využijte k tomu funkci Nákupní seznam v aplikaci Můj Albert, kterou už využívá více něž 2 miliony spokojených zákazníků. Díky aplikaci navíc máte jistotu, že ušetříte vždy nejvíc!
Legenda zkratek
kus | ks | špetka | špet. | |
lžíce | plž | svazek | svaz. | |
lžička | člž | plátek | plát. | |
hrst | hrs. | hrnek | hrn. | |
stroužek | strouž. | řapík | řap. | |
snítka | snít. | kopeček | kop. |
Našli jste v receptu chybu či nesrovnalost? Napište nám ji na info@albert.cz a my recept vyladíme.