Od 10. 9. 2020 vstup do prodejen Albert je možný pouze se zakrytými ústy a nosem. DěkujemeZavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Máslová omáčka s vínem beurre blanc

Další recepty a články

Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová...
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Čerstvá rajčatová omáčka
Čerstvá rajčatová...
Čerstvá rajčatová omáčka
Čerstvá rajčatová omáčka
Medová hořčice
Medová hořčice
Medová hořčice
Medová hořčice
Karamelizovaná cibule
Karamelizovaná...
Karamelizovaná cibule
Karamelizovaná cibule

Máslová omáčka s vínem beurre blanc

Co budete potřebovat

4 šalotky
400 ml suchého vína (Veltlínské zelené)
sůl
6 kuliček celého pepře
250 g másla

Jak na to?

1. Do kastrůlku vsypte oloupanou a nahrubo nakrájenou šalotku a podlijte vínem.

2. Osolte a vsypte pepř. Přiveďte k varu.

3. Za občasného míchání na mírném ohni vařte do odpaření ¾ množství tekutiny, asi 15–20 minut. Odstavte.

4. Postupně metličkou zašlehejte kostičky másla. Máslo musí být vychlazené.

5. Nakonec omáčku propasírujte přes jemné síto. Pokud by byla omáčka příliš řídká, vmíchejte ještě další máslo. Omáčku ochutnejte a případně dosolte.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Máslová omáčka s vínem beurre blanc

Příloha Velmi snadné Omáčky Vegetariánské Bezlepkové Magazín 10/2020 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

4 šalotky
400 ml suchého vína (Veltlínské zelené)
sůl
6 kuliček celého pepře
250 g másla

Jak na to?

1. Do kastrůlku vsypte oloupanou a nahrubo nakrájenou šalotku a podlijte vínem.

2. Osolte a vsypte pepř. Přiveďte k varu.

3. Za občasného míchání na mírném ohni vařte do odpaření ¾ množství tekutiny, asi 15–20 minut. Odstavte.

4. Postupně metličkou zašlehejte kostičky másla. Máslo musí být vychlazené.

5. Nakonec omáčku propasírujte přes jemné síto. Pokud by byla omáčka příliš řídká, vmíchejte ještě další máslo. Omáčku ochutnejte a případně dosolte.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Rychlá rajčatová omáčka
Čerstvá rajčatová omáčka
Čerstvá rajčatová omáčka
Čerstvá rajčatová omáčka
Čerstvá rajčatová omáčka
Medová hořčice
Medová hořčice
Medová hořčice
Medová hořčice
Karamelizovaná cibule
Karamelizovaná cibule
Karamelizovaná cibule
Karamelizovaná cibule

Inspirujte se podobnými recepty