Marocké kuře s citronovým kuskusem
Ingredience
250 g | kuskusu |
1 | citron |
1 | lžička olivového oleje |
3 | kuřecí prsa AQ |
sůl | |
pepř | |
1 | lžíce medu |
1 | lžička mleté skořice ES |
1 | lžička mletého kmínu ES |
400g | plechovka rajčat |
150 ml | slepičího vývaru |
200 g | zelených fazolek AQ |
Postup přípravy
Suchý kuskus smíchejte v míse s kůrou a šťávou z poloviny citronu a zalijte ho 400 ml vroucí vody. Těsně přiklopte a nechte stát. Mezitím připravte kuře. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem, kuřecí maso osolte a opepřete, obalte v medu a 5–6 minut jej opékejte dozlatova. Pak k němu vmíchejte skořici, kmín, rajčata, vývar i fazolky a kuru i šťávu z druhé poloviny citronu. Přiveďte k varu. Odklopené vařte 8–10 minut nebo dokud nejsou fazolky měkké. Kuskus načechrejte vidličkou a podávejte dohromady
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY