Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

250 g kuskusu
1 citron
1 lžička olivového oleje
3 kuřecí prsa AQ
sůl
pepř
1 lžíce medu
1 lžička mleté skořice ES
1 lžička mletého kmínu ES
400g plechovka rajčat
150 ml slepičího vývaru
200 g zelených fazolek AQ

Postup přípravy

Suchý kuskus smíchejte v míse s kůrou a šťávou z poloviny citronu a zalijte ho 400 ml vroucí vody. Těsně přiklopte a nechte stát. Mezitím připravte kuře. Olej rozpalte ve velké pánvi, nejlépe s nepřilnavým povrchem, kuřecí maso osolte a opepřete, obalte v medu a 5–6 minut jej opékejte dozlatova. Pak k němu vmíchejte skořici, kmín, rajčata, vývar i fazolky a kuru i šťávu z druhé poloviny citronu. Přiveďte k varu. Odklopené vařte 8–10 minut nebo dokud nejsou fazolky měkké. Kuskus načechrejte vidličkou a podávejte dohromady

Pomohl vám recept?
100hodnocení4

Další videorecepty