Další recepty a články
Marinovaný vepřový bok
Co budete potřebovat
Jak na to?
Cukr dejte do rendlíku, zalijte sherry a na mírném plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte zázvor i česnek a vařte deset minut. Poté přidejte kečup, dijonskou hořčici a sójovou omáčku a za stálého míchání vařte dalších pět minut. Přelijte do mísy a nechte zchladnout. Potom do marinády alespoň na půl hodiny naložte maso. Pak ho přendejte do pekáčku a při 180 °C pečte zhruba hodinu. Podávejte se salátem, smíchaným ze zelí, mrkve, jarní cibulky a soli, přelitým zálivkou z limetkové šťávy a sezamového i slunečnicového oleje.
Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz
Marinovaný vepřový bok
Co budete potřebovat
Jak na to?
Cukr dejte do rendlíku, zalijte sherry a na mírném plameni zahřívejte, dokud se cukr nerozpustí. Přidejte zázvor i česnek a vařte deset minut. Poté přidejte kečup, dijonskou hořčici a sójovou omáčku a za stálého míchání vařte dalších pět minut. Přelijte do mísy a nechte zchladnout. Potom do marinády alespoň na půl hodiny naložte maso. Pak ho přendejte do pekáčku a při 180 °C pečte zhruba hodinu. Podávejte se salátem, smíchaným ze zelí, mrkve, jarní cibulky a soli, přelitým zálivkou z limetkové šťávy a sezamového i slunečnicového oleje.
Mohlo by Vám také chutnat
- Náročnost
- Velmi snadné
- Snadné
- Náročné
- Specialní strava
- Bezlepkové
- Bez laktózy
- Vegetariánské
- Veganské
- Bio