×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Marinované steaky

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s...
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Marinované steaky

Co budete potřebovat

1 a 1/2 lžíce omáčky terijaki
2 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
2,5cm kousek zázvoru
1 lžička sezamového oleje
1 lžička olivového oleje
1/2 chilli papričky
1 svazek koriandru
2x 200g hovězí chuck tender steak
Na česnekový dip:
2 kelímky zakysané smetany
2–3 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
svazek pažitky

Jak na to?

Nejprve udělejte česnekový dip. Smetanu vyklopte do mísy a postupně do ní zašlehávejte rozmělněný česnek, olej, sůl, pepř a nakonec pažitku. Dejte do lednice. Ve střední míse smíchejte terijaki omáčku, sójovou omáčku, česnek, zázvor, sezamový i olivový olej, chilli papričku a koriandr a do marinády na 2 hodiny naložte maso. Pak jej ogrilujte 7 minut z každé strany. V průběhu opékání potírejte zbylou marinádou. Podávejte s česnekovým dipem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marinované steaky

Hlavní chod Snadné Česká Grilování Grilování Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 5 (1)

Inspirujte se zdravými recepty

Co budete potřebovat

1 a 1/2 lžíce omáčky terijaki
2 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
2,5cm kousek zázvoru
1 lžička sezamového oleje
1 lžička olivového oleje
1/2 chilli papričky
1 svazek koriandru
2x 200g hovězí chuck tender steak
Na česnekový dip:
2 kelímky zakysané smetany
2–3 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
svazek pažitky

Jak na to?

Nejprve udělejte česnekový dip. Smetanu vyklopte do mísy a postupně do ní zašlehávejte rozmělněný česnek, olej, sůl, pepř a nakonec pažitku. Dejte do lednice. Ve střední míse smíchejte terijaki omáčku, sójovou omáčku, česnek, zázvor, sezamový i olivový olej, chilli papričku a koriandr a do marinády na 2 hodiny naložte maso. Pak jej ogrilujte 7 minut z každé strany. V průběhu opékání potírejte zbylou marinádou. Podávejte s česnekovým dipem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami
Nadité sendviče s hranolkami

Inspirujte se podobnými recepty