Marinované steaky
Ingredience
1 | a 1/2 lžíce omáčky terijaki |
2 | lžíce sójové omáčky |
1 | stroužek česneku |
2,5cm | kousek zázvoru |
1 | lžička sezamového oleje |
1 | lžička olivového oleje |
1/2 | chilli papričky |
1 | svazek koriandru |
2x | 200g hovězí chuck tender steak |
Na česnekový dip: | |
---|---|
2 | kelímky zakysané smetany |
2–3 | stroužky česneku |
1 | lžíce olivového oleje |
sůl | |
pepř | |
svazek pažitky |
Postup přípravy
Nejprve udělejte česnekový dip. Smetanu vyklopte do mísy a postupně do ní zašlehávejte rozmělněný česnek, olej, sůl, pepř a nakonec pažitku. Dejte do lednice. Ve střední míse smíchejte terijaki omáčku, sójovou omáčku, česnek, zázvor, sezamový i olivový olej, chilli papričku a koriandr a do marinády na 2 hodiny naložte maso. Pak jej ogrilujte 7 minut z každé strany. V průběhu opékání potírejte zbylou marinádou. Podávejte s česnekovým dipem.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY