×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Marinované steaky

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk...
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Marinované steaky

Co budete potřebovat

1 a 1/2 lžíce omáčky terijaki
2 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
2,5cm kousek zázvoru
1 lžička sezamového oleje
1 lžička olivového oleje
1/2 chilli papričky
1 svazek koriandru
2x 200g hovězí chuck tender steak
Na česnekový dip:
2 kelímky zakysané smetany
2–3 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
svazek pažitky

Jak na to?

Nejprve udělejte česnekový dip. Smetanu vyklopte do mísy a postupně do ní zašlehávejte rozmělněný česnek, olej, sůl, pepř a nakonec pažitku. Dejte do lednice. Ve střední míse smíchejte terijaki omáčku, sójovou omáčku, česnek, zázvor, sezamový i olivový olej, chilli papričku a koriandr a do marinády na 2 hodiny naložte maso. Pak jej ogrilujte 7 minut z každé strany. V průběhu opékání potírejte zbylou marinádou. Podávejte s česnekovým dipem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Marinované steaky

Hlavní chod Snadné Česká Grilování Grilování Magazín 8/2012
Průměrné hodnocení 5 (1)

Co budete potřebovat

1 a 1/2 lžíce omáčky terijaki
2 lžíce sójové omáčky
1 stroužek česneku
2,5cm kousek zázvoru
1 lžička sezamového oleje
1 lžička olivového oleje
1/2 chilli papričky
1 svazek koriandru
2x 200g hovězí chuck tender steak
Na česnekový dip:
2 kelímky zakysané smetany
2–3 stroužky česneku
1 lžíce olivového oleje
sůl
pepř
svazek pažitky

Jak na to?

Nejprve udělejte česnekový dip. Smetanu vyklopte do mísy a postupně do ní zašlehávejte rozmělněný česnek, olej, sůl, pepř a nakonec pažitku. Dejte do lednice. Ve střední míse smíchejte terijaki omáčku, sójovou omáčku, česnek, zázvor, sezamový i olivový olej, chilli papričku a koriandr a do marinády na 2 hodiny naložte maso. Pak jej ogrilujte 7 minut z každé strany. V průběhu opékání potírejte zbylou marinádou. Podávejte s česnekovým dipem.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Je třeba potvrdit souhlas s podmínkami.

Další recepty a články

Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Pečený hovězí krk s noky
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Kuřecí prsa po staročesku s...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Staročeská vepřová pečeně na...
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou
Kachna s datlovou nádivkou

Inspirujte se podobnými recepty

Tipy na jedlé vánoční dárky

Mohlo by Vám také chutnat