Makrelové karbanátky
Ingredience
300 g | vařených brambor AQ, zchladlých, rozmačkaných |
3–4 | jarní cibulky, nakrájené nadrobno |
1 | lžíce strouhaného křenu AQ |
250 g | uzené makrely AQ, na kousky |
sůl | |
3 | vrchovaté lžíce hladké mouky |
1 | vejce AQ, našlehané |
85 g | strouhanky |
slunečnicový olej na smažení | |
salát z polníčku a ředkviček a citronové dílky k podávání |
Postup přípravy
Do velké mísy dejte brambory, jarní cibulku, křen a makrelu a rukama prohněťte do kompaktní hmoty. Podle potřeby dosolte a ze směsi vytvarujte osm karbanátku. Obalte je v klasickém trojobalu: mouce, vajíčku a nakonec strouhance. Olej rozpalte v pánvi a pak na něm pět až šest minut z každé strany osmahněte karbanátky dozlatova. Podávejte se salátem a skrojky citronu.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY