Lučinová polévka s květákem
Ingredience
2 | lžíce másla |
1 | malá cibule, nadrobno |
400 g | květáku, na kousky |
muškátový oříšek | |
špetka citronové kůry | |
sůl | |
750 ml | vody |
2 | balení Lučiny 100 g |
jarní cibulka, na kolečka |
Postup přípravy
Na lžíci másla osmahněte cibuli, květák, okořeňte špetkou muškátového oříšku, špetkou citronové kůry a osolte. Zalijte horkou vodou a nechte asi 15 minut vařit. Odstavte a rozmixujte tyčovým mixérem. Nakonec vmíchejte Lučinu. Na zbytku másla osmahněte cibulku a ozdobte jí polévku.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
INSPIRACE
SEZNAM
ZA NÁKUPY