Můj Albert

S novým věrnostním programem v mobilu ušetříte víc a za zdravé jídlo nejvíc. Sbírejte kredity a vyměňte je za slevu na cokoliv.

Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.


Albert ČR
Recept Lososové kousky pro cipíska

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s...
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Lososové kousky pro cipíska

Co budete potřebovat

500 g brokolice
300 g brambor pozdních NP Bio
sůl
pepř
20 ml sezamového oleje NP Bio
4 snítky čerstvé petržele
120 g nesolených pražených arašídů
3 snítky čerstvého kopru
1 jarní cibulka
2 citrony NP Bio
1 vejce NP Bio
30 g kukuřičného škrobu
500 g filetů lososa

Jak na to?

1. Brokolici očistěte a rozeberte na růžičky. Brambory oloupejte a nakrájejte na 1cm plátky. Rozložte na pařák nebo nad parní lázeň, kterou uděláte jako vodní lázeň, jenom nad vodu dáte cedník, a uvařte doměkka. Osolte, opepřete a pokapejte sezamovým olejem promíchaným s nasekanými lístky jedné snítky petržele.

2. Nasekejte nadrobno arašídy, lístky zbylé petržele, kopr a očištěnou jarní cibulku. Vše promíchejte s vymačkanou citronovou šťávou z 1 citronu a odložte stranou.

3. V jiné misce důkladně metličkou promíchejte vejce se škrobem. Filety lososa osolte a opepřete. Poté je obalte nejdřív rozšlehaném vajíčku se škrobem a potom v připravené arašídové směsi, s tím zase pomohou malí kuchtíci.

4. Rozpalte pánev a filety nasucho opečte na mírném ohni z každé strany 3 minuty.

5. Cipískovi naložte na talíř brambůrky, brokolici, lososa a můžete i pokapat troškou citronu.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lososové kousky pro cipíska

Hlavní chod Snadné Ryby Bezlepkové Bez laktózy Magazín 9/2021 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

500 g brokolice
300 g brambor pozdních NP Bio
sůl
pepř
20 ml sezamového oleje NP Bio
4 snítky čerstvé petržele
120 g nesolených pražených arašídů
3 snítky čerstvého kopru
1 jarní cibulka
2 citrony NP Bio
1 vejce NP Bio
30 g kukuřičného škrobu
500 g filetů lososa

Jak na to?

1. Brokolici očistěte a rozeberte na růžičky. Brambory oloupejte a nakrájejte na 1cm plátky. Rozložte na pařák nebo nad parní lázeň, kterou uděláte jako vodní lázeň, jenom nad vodu dáte cedník, a uvařte doměkka. Osolte, opepřete a pokapejte sezamovým olejem promíchaným s nasekanými lístky jedné snítky petržele.

2. Nasekejte nadrobno arašídy, lístky zbylé petržele, kopr a očištěnou jarní cibulku. Vše promíchejte s vymačkanou citronovou šťávou z 1 citronu a odložte stranou.

3. V jiné misce důkladně metličkou promíchejte vejce se škrobem. Filety lososa osolte a opepřete. Poté je obalte nejdřív rozšlehaném vajíčku se škrobem a potom v připravené arašídové směsi, s tím zase pomohou malí kuchtíci.

4. Rozpalte pánev a filety nasucho opečte na mírném ohni z každé strany 3 minuty.

5. Cipískovi naložte na talíř brambůrky, brokolici, lososa a můžete i pokapat troškou citronu.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Rybí karbanátky s kaší
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Treska v papilotě s jarní...
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Losos s fenyklovým salátem
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...
Asijské nudle se zeleninou...

Inspirujte se podobnými recepty