Na základě nařízení vlády upravujeme otevírací dobu na našich prodejnách.Vyhledat prodejnu Zavřít
Dárková karta

V Albertu si můžete zakoupit kartu, kterou lze nabít libovolnou částkou od 200 Kč do 1500 Kč.

×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Rozumím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   ROZUMÍM


Albert ČR
Recept Lososové karbanátky se zelným salátem

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky...
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Lososové karbanátky se zelným salátem

Co budete potřebovat

400 g čerstvého lososa bez kůže
30 g kaparů
1 vejce
sůl a pepř
1⁄2 lžičky sušeného česneku
100 ml rostlinného oleje
30 g strouhanky
3⁄4 hlávky bílého zelí
1 hrst čerstvého kopru
1 citron
100 g zakysané smetany Nature’s Promise Bio
1 lžička kmínu

Jak na to?

1. Lososa pokrájejte nadrobno. V míse ho promíchejte se slitými kapary, vejcem, solí, pepřem a sušeným česnekem.
2. V hlubší pánvi rozehřejte olej. Pomocí dlaní vytvarujte z lososové hmoty karbanátky, obalte je ve strouhance a smažte dozlatova z obou stran.
3. Zelí nastrouhejte na nudličky, část kopru nasekejte nadrobno. Promíchejte v míse se šťávou z citronu, smetanou, solí, pepřem a kmínem.
4. Karbanátky servírujte na zelném salátu se lžící smetany a snítkou kopru.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Lososové karbanátky se zelným salátem

Hlavní chod Velmi snadné Chuťovky Něco lehkého Magazín 12/2019 Počet porcí: 4
(0)

Co budete potřebovat

400 g čerstvého lososa bez kůže
30 g kaparů
1 vejce
sůl a pepř
1⁄2 lžičky sušeného česneku
100 ml rostlinného oleje
30 g strouhanky
3⁄4 hlávky bílého zelí
1 hrst čerstvého kopru
1 citron
100 g zakysané smetany Nature’s Promise Bio
1 lžička kmínu

Jak na to?

1. Lososa pokrájejte nadrobno. V míse ho promíchejte se slitými kapary, vejcem, solí, pepřem a sušeným česnekem.
2. V hlubší pánvi rozehřejte olej. Pomocí dlaní vytvarujte z lososové hmoty karbanátky, obalte je ve strouhance a smažte dozlatova z obou stran.
3. Zelí nastrouhejte na nudličky, část kopru nasekejte nadrobno. Promíchejte v míse se šťávou z citronu, smetanou, solí, pepřem a kmínem.
4. Karbanátky servírujte na zelném salátu se lžící smetany a snítkou kopru.

ODEBÍREJTE NÁŠ NEWSLETTER

A MY VÁM KAŽDÝ TÝDEN DOPORUČÍME TY NEJLEPŠÍ RECEPTY A MNOHEM VÍCE

Přihlaste se k odběru novinek

Vaše registrace už je téměř hotová.
Stačí už jen kliknout na odkaz v e-mailu, který jsme vám právě zaslali.

Další recepty a články

Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Čočkové ragú
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Cizrnové karbanátky s lilkem
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Domácí maki sushi s tuňákem a...
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky
Opečené škubánky

Inspirujte se podobnými recepty