Můj Albert
Ušetřete vždy nejvíc
Otevřít

Ingredience

400 g čerstvého lososa bez kůže
30 g kaparů
1 vejce
sůl a pepř
1⁄2 lžičky sušeného česneku
100 ml rostlinného oleje
30 g strouhanky
3⁄4 hlávky bílého zelí
1 hrst čerstvého kopru
1 citron
100 g zakysané smetany Nature’s Promise Bio
1 lžička kmínu

Postup přípravy

1. Lososa pokrájejte nadrobno. V míse ho promíchejte se slitými kapary, vejcem, solí, pepřem a sušeným česnekem.
2. V hlubší pánvi rozehřejte olej. Pomocí dlaní vytvarujte z lososové hmoty karbanátky, obalte je ve strouhance a smažte dozlatova z obou stran.
3. Zelí nastrouhejte na nudličky, část kopru nasekejte nadrobno. Promíchejte v míse se šťávou z citronu, smetanou, solí, pepřem a kmínem.
4. Karbanátky servírujte na zelném salátu se lžící smetany a snítkou kopru.

Pomohl vám recept?

Další videorecepty