Lososové karbanátky se zelným salátem
Ingredience
400 g | čerstvého lososa bez kůže |
30 g | kaparů |
1 | vejce |
sůl a pepř | |
1⁄2 | lžičky sušeného česneku |
100 ml | rostlinného oleje |
30 g | strouhanky |
3⁄4 | hlávky bílého zelí |
1 | hrst čerstvého kopru |
1 | citron |
100 g | zakysané smetany Nature’s Promise Bio |
1 | lžička kmínu |
Postup přípravy
1. Lososa pokrájejte nadrobno. V míse ho promíchejte se slitými kapary, vejcem, solí, pepřem a sušeným česnekem.
2. V hlubší pánvi rozehřejte olej. Pomocí dlaní vytvarujte z lososové hmoty karbanátky, obalte je ve strouhance a smažte dozlatova z obou stran.
3. Zelí nastrouhejte na nudličky, část kopru nasekejte nadrobno. Promíchejte v míse se šťávou z citronu, smetanou, solí, pepřem a kmínem.
4. Karbanátky servírujte na zelném salátu se lžící smetany a snítkou kopru.
Věrnostní program
MŮJ ALBERT
APLIKACE, KTERÁ VÁS
ODMĚŇUJE ZA TO, ŽE JÍTE LÉPE
Aplikace Můj Albert slouží jako věrnostní program, aktuální leták, nákupní seznam a inspirace v jednom. Odměňuje Vás kredity za všechny vaše nákupy a extra kredity za nákupy zdravých potravin.
Zároveň Vás informuje o všech aktuálních a Vámi preferovaných akčních nabídkách. Pro každodenní inspiraci tu naleznete recepty a tipy z magazínu Albert.
SEZNAM
ZA NÁKUPY