×

Pro správnou funkčnost těchto stránek používáme soubory cookies (více zde). Kliknutím na tlačítko “Souhlasím” souhlasíte s jejich užitím (více zde).   SOUHLASÍM


Albert ČR
Recept Losos v bylinkové krustě se špenátem

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s...
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka...
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými...
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Losos v bylinkové krustě se špenátem

Co budete potřebovat

3 plátky bílého toustového chleba AQ
2 hrsti čerstvé petrželky, jemně nasekané
2 lžíce olivového oleje AQ
mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř
4 filety z lososa bez kůže AQ
2 lžíce dijonské hořčice
3 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy ABio
140 g baby špenátu AQ
půlka středně velké červené cibule
nakrájený citron ABio k podávání

Jak na to?

Troubu rozpalte na 230 °C. Pečicí plech vyložte alobalem a dejte stranou. V robotu rozmixujte střídu z chlebu, petrželku a lžíci olivového oleje, přidejte sůl a pepř. Filety z lososa dejte na plech, osolte je a opepřete, potřete dijonskou hořčicí a navrch rozdělte čerstvou petrželkovou strouhanku. Přitlačte ji k lososu a dejte ho na jedenáct až třináct minut péct do trouby. Mezitím smíchejte citronovou šťávu se lžící olivového oleje a půlkou lžičky soli a pepře. Špenát smíchejte s cibulí a přelijte zálivkou. Podávejte s lososem.





Další chutné recepty najdete na webu www.albert.cz

Losos v bylinkové krustě se špenátem

Hlavní chod Snadné Středomořská Petržel kadeřavá Magazín 5/2010
Průměrné hodnocení 3 (9)
Sbírejte body a nechejte vyrůst jaro u vás doma

Co budete potřebovat

3 plátky bílého toustového chleba AQ
2 hrsti čerstvé petrželky, jemně nasekané
2 lžíce olivového oleje AQ
mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř
4 filety z lososa bez kůže AQ
2 lžíce dijonské hořčice
3 lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy ABio
140 g baby špenátu AQ
půlka středně velké červené cibule
nakrájený citron ABio k podávání

Jak na to?

Troubu rozpalte na 230 °C. Pečicí plech vyložte alobalem a dejte stranou. V robotu rozmixujte střídu z chlebu, petrželku a lžíci olivového oleje, přidejte sůl a pepř. Filety z lososa dejte na plech, osolte je a opepřete, potřete dijonskou hořčicí a navrch rozdělte čerstvou petrželkovou strouhanku. Přitlačte ji k lososu a dejte ho na jedenáct až třináct minut péct do trouby. Mezitím smíchejte citronovou šťávu se lžící olivového oleje a půlkou lžičky soli a pepře. Špenát smíchejte s cibulí a přelijte zálivkou. Podávejte s lososem.

Další recepty a články

Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Francouzské brambory
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Čočková polévka s bramborami
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Staročeská zelňačka s klobásou
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami
Salát s červenými bramborami

Inspirujte se podobnými recepty

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.

Vytiskněte si herbář s originální ilustrací a využijte ho třeba
jako plakát do vaší kuchyně.

Získejte bylinku v naší sběratelské akci
Minizahrádka
s truhlíkem
sleva 45 %
15 bodů + 6490 bez bodů 11990

set samozavlažovacího truhlíku, substrátu a semínek dle výběru
pažitka / petržel / jahoda
rajče / máta / chili

Miniskleník
s ventilací
sleva 45 %
15 bodů + 11990 bez bodů 219

vytváří optimální prostředí pro vyseté a vzrůstající rostlinky.

NECHEJTE VYRŮST

JARO U VÁS DOMA

Sbírejte body v Albertu a vypěstujte si čerstvé bylinky.