
Losos v bylinkové krustě se špenátem
Ingredience
3 | plátky bílého toustového chleba AQ |
2 | hrsti čerstvé petrželky, jemně nasekané |
2 | lžíce olivového oleje AQ |
mořská sůl a čerstvě namletý černý pepř | |
4 | filety z lososa bez kůže AQ |
2 | lžíce dijonské hořčice |
3 | lžíce čerstvě vymačkané citronové šťávy ABio |
140 g | baby špenátu AQ |
půlka středně velké červené cibule | |
nakrájený citron ABio k podávání |
Postup přípravy
Troubu rozpalte na 230 °C. Pečicí plech vyložte alobalem a dejte stranou. V robotu rozmixujte střídu z chlebu, petrželku a lžíci olivového oleje, přidejte sůl a pepř. Filety z lososa dejte na plech, osolte je a opepřete, potřete dijonskou hořčicí a navrch rozdělte čerstvou petrželkovou strouhanku. Přitlačte ji k lososu a dejte ho na jedenáct až třináct minut péct do trouby. Mezitím smíchejte citronovou šťávu se lžící olivového oleje a půlkou lžičky soli a pepře. Špenát smíchejte s cibulí a přelijte zálivkou. Podávejte s lososem.
Pomohl vám recept?
15hodnocení4
Sdílejte recept
Další videorecepty
Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza Keto mini pizza
Velmi snadné
Hlavní chod
Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč Pastýřský koláč
Velmi snadné
Hlavní chod
Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou Pirohy s brynzou
Velmi snadné
Hlavní chod
Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek Gratinovaný lilek
Velmi snadné
Hlavní chod